Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Kuisti vuosien varrelta
Syksyllä tulee kuusi vuotta, kun ollaan tässä asuttu. Aamulla siirsin kännykältä kuvia koneelle ja poistin turhia kuvia, niin samalla huomasin, että siellä oli kuvia kuistilta vuosien varrelta. Niin laitampa niitä tännekin :)

Tässä kuva joltain alkuvuosilta

Tätäkään kuvaa en edes muistanut...
Kuvia lötyy, osa blogin verkko-albumista
Näin tultiin kuisti kierroksen loppuun...monen näköinen sekin on ollut :) Verhotkin on vaihtuneet moneen kertaan.4 kommenttia:

 1. Tuo teidän kuisti on kyllä hauska paikka. Voisin kuvitella, että siellä olisi kiva istuskella kesäisin vaikka lukemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niinkään tule tuolla luettua, mutta matonkuteita on tullut jo monena kesänä leikattua kuistilla, kun pitää oven auki, niin kuteista tuleva pölykin pysyy aisoissa. Olen myös joskus kesällä silittänyt siellä...juuri ja juuri mahtuu, kun se on loppujen lopuksi tosi pieni...

   Poista
 2. Ihanan valoisa tuo teidän kuisti!
  Minäkin niin tykkäisin kuistista jota voisi sisustaa :) Meillä on vain sellainen pieni eteinen vaikka maalaiskoti muuten onkin aika iso (liiankin iso) Ja kokoonsa nähden omituisen pieni eteinen mutta johtuu kai siitä että alkuperäistä taloa on joskus muinoin laajennettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni tuo kuistikin on, vaikka kuvassa näyttää isommalta. Tuon lisäksi meillä on myös pieni eteinen...kaikki täällä pienessä talossa on pientä :) Mutta kiitettävän valoisa kuisti kyllä on, kun ikkunat on kahdella sivulla :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)