Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Joskus sataa, joskus paistaa....
.....saan mä riemut, murheet maistaa.Isä tietä kyllä, pitää voimat yllä....sanotaan jossakin laulussa. Tänä aamuna satoi ja ukkosti. Ja tältä näytti ikkunasta:


...ja tältä toisesta...
Elmo taas tärisi ukkosen "kourissa", niinpä päätimmekin lähteä käymään kahvilla ja pyydettiin Elmo autoon. Elmo on innokas autoilija nykyisin ja auton hurinaan peittyivät viimeiset ukkosen jylinätkin.
Kotiin tultuamme sadekin oli tauonnut...ainakin väliaikaisesti. Hipsusta oli mukava viettää aikaa auton katolla tarkastellen ympäristöä :)
Tarkkana kuin porkkana :D "Äitin kultapoika" <3 Aiemmin saamani korkean Enkelinsiiven leikkasin vähän matalammaksi ja sen korkean oksan pään laitoin maljakkoon juurtumaan. Nyt muutama päivä sitten istutin sen multaan ja se on nyt viihtynyt kuistilla.Tytöltä sain aiemmin tällaisen kori"jutskan", mulla ei vaan oikein mitään riipuvia kasveja ulos nyt ollut, niin laitoin toiseen osaan vaan silkkikukkia ja toiseen lehtikaktuksen.Huomenna alkaa telttakokous-viikko srk:ssa, eli huomenna on teltanpystytys-talkoot. Toivottavasti silloin ei sada eikä ukkosta. Tiistaista-lauantaihin on joka päivä on siellä tilaisuudet, lauantaina jopa kaksi tilaisuutta. Nuo telttakokoukset on olleet aika suosittuja joka vuosi, tulee sellaisiakin, jotka eivät välttämättä muihin tilaisuuksiin ole tulleet. Odotamme siis hyvää viikkoa, toivottavasti säät ovat sopivia :)

Sunnuntai-terkuin Sesse
4 kommenttia:

 1. Voi ukkosta pelkäävää Elmoa. Meidän Juuso meni kiireesti sängyn alle ja värjötteli siellä ukkosen loppumiseen saakka. Juusokin pelkää kovasti ukkosta.

  VastaaPoista
 2. Meillä kissat eivät yleensä juurikaan pelkää, mutta tänään ukkosti sen verran kovasti, että Hipsukin kulki sisällä matalana ja meni myös sängyn alle...

  VastaaPoista
 3. Tuo eka kuva on suorastaan vaikuttava! Ja niin märältä näyttää muuten ulkona, mutta kisu on niin ylväänä siinä autona katolla. Ja tuosta isolehtisestä kasvista; nyt sain tuollaiselle nimen. Vai enkelinsiipi se on nimeltään. Kaunis nimi. Ei minulla itsellä ole tuota, mutta yhden sukulaisen luona joskus otin kuvan mielestäni tuollaisesta kun oli niin kaunis minusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon hetken kun Hipsukin oli auton katolla oli jonkun aikaa satamatta, sitten taas vähän satoi, sitten paistoi ja käytiin lenkillä ja sitten taas satoi...nyt paistaa...vaihtelevaa. Enkelinsiipi on minulle tuttu lapsuudesta, kun äidillä oli. Kukan lehtihän on ihan enkelin siiven muotoinen..

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)