Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 18. heinäkuuta 2016

Idea





Eilen ajelimme ensin Siuntion puolelle, jossa eräät ystävämme asuvat. Ystävä-pariskunnan miehen kyydissä jatkoimme sitten Helsinkiin erääseen seurakuntaan.
Sillä reissulla menikin melkein koko päivä, sillä puolilta päivin kotoa lähdettiin ja takaisin oltiin noin 19 maissa, kun takaisin ystäville tullessamme olimme vielä heillä syöneet ja kahvitellet.
Sinne Hesan reissulle lähtiessämme olin huomannut kankaisessa kesälaukussani likaa ja vaihdoinkin sen sitten vihreään keinonahka-laukkuun. Tuossa laukussa minulla roikkui pikkuinen Kasvihuoneilmiöstä ostettu vihreä pöllö, tällainen:













Kotiin tultua minulle tuli idea, että voisin ommella (mikä ihmeen ompelu-buumi minulle on tullut) sen pöllön isompana...
Niinpä katsoin siitä mallia ja piirsin vapaalla kädellä sen kaavat ja etsin suunnilleen saman värisiä kankaita esille. Ja aika ihana siitä minusta tuli :)











Tässä vielä kera mallinsa. Kuten huomaatte silmät on vähän erilaiset, ajattelinkin alussa, että olisin kirjaillut noihin silmiin nuo siniset raidat...eihän se tietysti vieläkään myöhäistä ole...














Vihreän villitys :)












Hienoa, aurinko paistaa, eilen taas satoikin täällä koko aamupäivän ainakin, kun oltiin kotona. Siuntiossa ja Hesassa ei kyllä satanut, vaan oli ihan hieno sää. Huomasin eilen, että orvokeistani oli osa mädäntynyt purkissaan :(
Ja yhtenä päivänä huomasin, että nurmikolla on maa-ampiaispesä....sekin pitäisi hävittää, ennenkuin koira tai joku muu saa pistoja. Ja työ asioita olen miettinyt, kun haluaisin osapäivä-työn, vaan kun sopivaa ei löydy. Olenhan edelleen siinä päiväkotien sijais-rekry listalla, niitähän ei koskaan kesällä ole ollut juurikaan. Mua stressaa ne sijaisuudet, kun paikat vaihtuu koko ajan, siksipä vuosi sitten pienensin sitä aluettani, että voisin käydä aina samoissa päiväkodeissa. Se vähensi stressiä, mutta samalla töitä ja rahaa... No katsotaan miten jatkossa...onhan Jumala meistä tähänkin asti huolen pitänyt :)








2 kommenttia:

  1. Kivat nuo pöllöt; niin malli kuin itse tyynykin:) Minäkin olen joskus haaveillut pöllötyynyn tekemisestä, mutta vielä ei ole ilmaantunut...

    VastaaPoista
  2. Tuo pöllö ei ole kovin iso, mutta kun nimitit sitä tyynyksi , niin tuli mieleen, että vois tehdä ihan sohvatyynyn kokoisen pöllönkin :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)