Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 7. kesäkuuta 2016

Välipäivä
Tänään on tosiaan tämmöinen välipäivä, remontissa ei tapahdu mitään ja mieskin on näytelmä-harkoissa. Katselin meidän vanhoja remontti-postauksia, niitä löytyy täältä blogista : Yläkerran makkarin homeremonttia 8.-26. elokuuta 2011 ja keittiöremonttia 12.3.-5.4. 2012. Jos jotakuta kiinnostaa. En alkuaikoina laittanut, harmi kyllä, tunnisteita postauksiin...muutenhan ne löytyisi ihan "remontti"-tunnisteen alta. Mutta tyhmyydestä sakotetaan...Eilen olin kaupunki-reissulla tyttären asioiden vuoksi. Sen jälkeen mies leikkasi ruohon ja minä "ruokkosin vihannestarhaani", lainausmerkeissä sekin....
Kyllä sinne on kaikkea istutettu, mutta katsotaan nyt tuleeko niistä mitään. Retiisit on ainoat, jotka nyt kunnolla kasvaa.
Tänä kesänä harrastankin vain "laatikko/astia"- viljejyä ostomullassa, jos selviäisi vähemmällä kitkemiselläkin.
Ylläolevan kuvan ruukkujen aluslaatat sain roskalava-ryhmästä ja ruukut olen saanut tyttäreltä. Niihin on istutettu kukkia. Sammakko-ruukku on kirppikseltä ja ruostunut "kruunu" metallinkeräykseltä. Eli mini-budjetilla mennään :)
Ulkona on kaunis, aurinkoinen mutta tuulinen päivä. Pitäisikin laittaa tytön pyykkejä koneeseen, niin saisi taas ulos kuivumaan. Tämän päivän kuvat ovat etupihalta.Paitsi viimeinen ikkunasta otettu, paviljonki, on takapihan puolella. Ja sehän on kanssa tyttären kautta saatujen kahden paviljongin, täällä myrskyn tuhoamien, paviljonkien osista koottu. Ja sen huonekalutkin on ilmaiseksi saatuja ja kirppikseltä ostettuja myös. Kierrätys kunniaan!No niin ,nyt pyykit koneeseen ja sitten syömään...alkaa olla jo nälkä. Aurinkoista päivää teillekin!

4 kommenttia:

 1. Meilläkin oli välipäivä ilmojen suhteen. On ollut niin kylmiä päiviä ja huomiseksi myrsky tulossa, mutta tänään oli ihanan lämmin aurinkoinen päivä. Loppuviikon joutuukin sitten kai olemaan sisätiloissa, ettei tuuli ihan vie mennessään =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä aamuna satoi ja ukkosti, nyt tuulee ja aurinko paistaa, niin kuin eilenkin :)

   Poista
 2. Harmaana valkenee täällä aamu, sateita varmaan luvassa. Nuo sun juhannusruusut on kyllä upeat. Mulla muutama pikkuinen ruusupuska ja juhannusruusussa vasta nuput. Takapihalla on meidän "kylvöt", melkein paljaana on multapläntit... näkyy sentään jostain jotain puskevan esiin. Ja nekin laitokset on tyttären ahkeroimia. Minun hommani sillä saralla rajoituu kahden siemenpussin ostamiseen; herneet ja salaatti. Vähän jo ajattelin, josko jättäis suosilla ens vuoteen vaikka...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin aamulla satoi ja ukkosti, nyt on taas kirkastunut :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)