Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 9. kesäkuuta 2016

Tuulta ja puolipilvistäSitä on tämän päivän sää. Elmo ärsyttää mua, kun se on pihalla ja tulee haukkumaan oven taakse. Kun mä menen aukaisemaan oven, se vaan katsoo tai tulee muutaman askeleen rappusten eteen ja sitten äkkiä kääntyy takaisin pihalle...höntti koira!
Edelleen välipäivät jatkuu...laminaatteja odotetaan lisää ja samoin yhtä toistakin asiaa odotellaan...tai sen selviämistä. Nuo laminaatit olivat sieltä liikkeestä loppuneet ja joutuvat tilaamaan niitä jostain muualta, harmi kun hän joka arvioi niiden määrän tarpeen, arvioi sen alakanttiin :(

Aamulla ajattelin mitä keksisin tälle päivälle, kun ärsyttää nää odottelut. No, rupesin sitten kirjoittamaan ruoka-ohje vihkon väliin kertyneitä lippulappusia,joissa oli ruoka-ohjeita, puhtaaksi vihkoon. Se oli ihan hyvä aikaan saanti :) Niitä ohjeita tutkiessani innostuin kaivamaan kaapista tällaisen :). Ikivanhan leipäkoneen ja laitoin kauraleivän tulemaan. Tuo on niin vanha, että yli kolme tuntia se leipää valmistaa.

Sen jälkeen mietin mitä ihmettä tekisin itselleni ruuaksi, joten taas tällainen "mitä on sitä otetaan"-sapuska. Pakasteesta otin rasiallisen rouskuja paloina, sulatin sen mikrossa ja valutin vedet pois. Laitoin pannulle paistumaan margariiniin sipuli-ja valkosipulipalojen kanssa. Sillä aikaa osin kuorin ja paloittelin eilisistä uusista keitetyistä perunoista jääneet loput ja viskasin ne sienipannulle, mausteita joukkoon ja vielä pieniä paprikan paloja. Kun olivat paistuneet oli minulla lounaana "sieni-pannu" :) Sen kanssa eilistä salaattia. Sieni-pannusta kaikki meni, joten hyvää taisi olla. Mies on taas näytelmissä, niin yksinäni sen popsin.
Onneksi sitä pahempaa myrskyä ei tänne tullut , paviljonkikin on vielä pystyssä. :) Eipä tässä muuta, tavataan taas!

Ps. Rasmus ja Hipsu ovat nyt tykänneet makailla kuistilla sen entisen kirjahyllyn ala-osan päällä, eilen makasivat siellä molemmat, nyt Rasmus vain, mistä todisteena tuo yläkuva, äsken otettu.

4 kommenttia:

 1. Elmo haluaa sinut kanssaan ulos!
  En ihmettele että kisut tykkäävät olla kuistilla!
  Kuistilla otetut kuvat ovat mielestäni hyviä. Osasin ainakin hyvin kuvitella miltä sieltä näyttää. Laitan vain valoa lisää mielessäni näihin kuviin. Kunpa siellä tarkenisi kahvitella uudestaan. Aurinko auttaisi. Täällä on kovin kylmä kovan tuulen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se halusi minut ulos, mutta illalla lhdettiin kävelemän miehen kanssa ja olis otettu Elmo mukaan, vaan ei se halunnut...Kylmä tuuli oli täälläkin.

   Poista
 2. Tuollainen remontin viivästyminen on kurjaa. Huusholli kun kaaoksessa, ei voi kaikkea tehdä mitä muuten tekisi. Eikä nämä säät kyllä intoa mihinkään hommaan lisää. Tuo reseptien kirjoitushomma oli hyvä. Mullakin kaikenlaista lippusta vihkojen välissä. Minun leipäkoneelle kävi hassusti. Se oli ollut vuosia käyttämättä ja kun sitten päätin sen pojalle antaa, kokeilin vekotinta, ja kone ei enää suostuntu toimimaan lainkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Aina ajattelee, että voisin tehdä tämän tai tuon asian odotellessa ja sitten huomaa, että tarvittavat välineet ovat ties missä tavararöykkiöiden keskellä...

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)