Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 10. kesäkuuta 2016

Terveisiä kuistilta !


Kyllä taas aamulla harmitti, kun kaikki asiat on niin jumittuneet paikoilleen, ettei mikään etene. Ja lapsen ongelmat painavat edelleen. Mutta kyllähän se siitä päivä lähti taas käyntiin. Aamupuoleen satoi vettä ja rakeita. Sekin vielä!
Nyt jo välillä paistaa aurinkokin, vaikka välillä vetäytyy taivas pilveen...


Onneksi olin muistanut eilen ottaa pakastimesta jauhelihan sulamaan, niin tein makarooni-pataa. Ja ruokailin kuistilla, kun aurinko oli sitä jo lämmittänyt :)
Ruuan kun tein vasta yhden maissa. Olin ihmetellytkin mihin ne turkoosi-raitaiset istuintyynyt olivat kadonneet, jotka ennen olivat kuistilla...no eilen silitin ison pyykin, niin sieltähän ne istuintyynyn päällisetkin löytyivät. Olivat sen verran kutistuneet pesussa, että piti vähän pienentää niitä vaahtomuovin paloja, mutta nyt ne onkin ihan sopivat tuohon kuistille taas. Mä niin tykkään tuosta turkoosista :) Postauksen kuvat siis kuistilta, (terveisiä Kirstille :)


Nyt ulkona hämärtyi niin, ett kohta taitaa taas sataa... toivottavasti ei Vivamossa kuitenkaan, kun miehelläkin on näytelmä-päivä. Joopa joo, tulee siellä pihalla jo vähän vettä...
Mukavaa viikonlopun alkua ja parempaa säätä <3

6 kommenttia:

 1. KIITOS kiitos terveisistä!!
  Todella kauniit ja tyylikkäät tyynyt!
  Sinun kuistisi on suloinen paikka!

  VastaaPoista
 2. Kauniin turkoosit tyynyt ja kiva kuisti - kyllä tuossa kelpaa istuskella! Toivottavasti lapsen ongelmat ratkeavat ja asiat muutenkin.
  Iloa ja valoa sinulle, Sesse!

  VastaaPoista
 3. Turkoosista tykätään täällä myös:) Hyvää viikonloppua ja toivotaan auringon näyttäytymistä kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä on nyt aurinkokin paistanut :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)