Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 23. kesäkuuta 2016

SiivouspäiväTänään on tosiaan siivottu, ja äsken käytiin lähikaupassa. Tarkoitus oli mennä kauppaan siksi näin aikaisin, että vältyttäisiin ruuhkalta, vaan oli siellä aika paljon jo porukkaa, vaikka kello oli vähän yli yksi vasta. Mutta pää-asia, että kerittiin pois jaloista, ennen kuin työssä käyvät täyttävät kaupan. Kokemusta on ruuhkasta tuossa pikkukaupassa. Esim. silloin kun nuorimmainen asui vielä kotona, lähettiin hänen kanssaan kävelylle Juhannus-aattona ja ajateltiin mennä ostamaan kaupasta jätskit, ja mentiinkin, mutta kyllä jätskit meinasi jo sulaa siinä tooosi pitkässä jonossa. Sen jälkeen ollaan yritetty välttää ruuhka-aikoja :)


Huusin tässä eräänä päivänä Huutonetistä suosikki-sarjani Sydämen asialla 1.-3. tuotantokausi DVD:n ja se tuli jo tänään! Salaa toivoinkin, että se tulisi jo Juhannukseksi :) Ikävä on ollut tuota sarjaa.
Nyt kuva pläjäys kotoa, kun kerrankin on siistiä. Ensin olkkarista.

Eihän täällä paljon muu ole muuttunut kuin lattia ja kirjahylly.


Pikkuhuone on entisellään. Siellä oli niin pimeää, kun on pilvinen päivä ja pieni ikkuna siellä...ja ikkunan edusta vielä täynnä kukkia, joten laitoin valon.


Makuuhuoneessa oli Elmo levittänyt hiekkaa sänkyyn ja lattialle, joten oli syytä imuroida sielläkin ja vaihtaa kesäiset lakanat.
Nyt laitoin vaihteeksi sänkypeitonkin, jos lakanat pysyisivät hiekattomampina :)
Makkarin ikkunalla on toipumassa olevia kasveja, kaksi joulutähden ruippanaa ovat nyt alkaneet kasvattaa lisää lehtiä ja muuten kärsineen näköinen posliinikukka tekee niille seuraa.

Katsottiin miehen kanssa jo eka osa Sydämen asialla-sarjasta tässä välillä :) Täällä sataa nyt vettä, toivottavasti huomenna olisi aurinkoisempaa.
Muutama kuva vielä ulkoa. Mieheltä aiemmin saadun pöllön laitoin vahtiin ulko-oven lähelle :)

Talon mukana tullut lintu oli lahonnut päästään, niin yhteisvoimin teimme sille uuden pään: mies leikkasi uuden pään ja minä hioin ja maalasin sen :) Nyt taas pelittää!

Sydämelliset Juhannuksen toivotukset <36 kommenttia:

 1. Sinulla "kodikas koti" :)
  Hyvää juhannusta!!
  täältä yöttömän yön rajamailta

  -risuenkeli-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hyvää Juhannusta sinullekin Risuenkeli!

   Poista
 2. Ihanaa ruusutapettia pikkuhuoneen seinässä! terv, Ruusu-rouva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kyllä tapettia, vaan sermi joka on seinän vieressä tilan puutteen takia...ihana ruusuinen, niin en raaski siitä luopuakkaan :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)