Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 11. kesäkuuta 2016

Menneitä miettiessä...ja tuleviaLueskelin vanhoja Kotiliesi-lehtiä, vanhin vuodelta 1947. Siinä on tämä sivu, jossa sanotaan "Rauha on tullut. Rauhansopimusasiakirjat on talletettu Moskovaan 15,9.47." Ajattelin, että arvostammeko me tarpeeksi vapaata isänmaata ja niitä jotka ovat sen meille sellaisena pitäneet.... Ja jos Jumala ottaisi varjelevan kätensä meidän isänmaamme yltä, niin mikä meidän kohtalomme olisikaan...


Mutta kevyemmin miettein katsoin tätä kansikuvan keittiötä, kelpaisi mulle nykyaikanakin :) Ihan kivan näköinen!Puolipilvistä on tänäänkin ollut ja toivotaan, että pysyykin sellaisena tai jopa vielä paranee, koska meidät on illalla kutsuttu piha-synttäreille naapuriin. Omissa järjestämissä miehen synttäreissä oli viime kesänä unelma-sää piha-synttäreiksi, täytyy toivoa naapurille samaa!
Naapurissa onkin oikein 120-vuotis synttärit, äidin ja tyttären yhteiset, 70 + 50 v. Tytär on siis meidän naapurimme. Komeat "bileet" varmaan, kun on ensin ruokailu ja sitten kahvi ja bändikin soittamassa.Mulla eilen illalla "niksahti" nilkka taas ihan "itestään", se on joskus ennenkin tehnyt sitä. Oltiin juuri srk:n tultu ja ei se istuessa vaivannut, mutta kotiin lähtiessä piti vähän ontua ja illalla varsinkin rappusia mennessä yläkertaan, vaikka olin laittanut siihen Mobilaattia.. Aamuyöstä heräsin ja se oli kipeä, kävin ottamassa alhaalla särkylääkettä, oli vaikea tulla rappuja alaspäin, kun tuntui ettei nilkkaa voinut kunnolla taivuttaa.
Nukuinkin sitten vielä muutaman tunnin ja aamulla se olikin parempi, laitoin taas Mobilaattia ja nilkkatuen, niin nyt on päivän mennyt sillä ihan hyvin :) Se on hyvä, kun sinne synttäreillekin meno on, pystyy varmaan menemään ihan kävellenkin, kun siellä on varmaan muutenkin tarpeeksi autoja.


Nyt rupeaa väsyttämään, se on sen merkki, että on päiväkahvin aika :) Mukavaa lauantai-päivän jatkoa!2 kommenttia:

  1. Kiinnostava tuo Kotiliesi v 1947. Sattuu olemaan syntymävuoteni. Suomen suurin ikäluokka syntyi sinä vuonna.

    VastaaPoista
  2. Niin varmaankin syntyi...itse olen 10 vuotta myöhemmin syntynyt.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)