Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Lenkkeilyä, puutarhan hoitoa ym.Ei tässä kummempia...eilen ja tänään on tullut aika paljon oltua ulkona,jos tosin koneellakin ja kirjan ääressä. Nyt on taas kivan kesäiseksi sääkin muuttunut:) Omaa puutarha-nurkkaani olen hoidellut ulkona, rettiisejä on jo pitempään syötykin ja ensimmäiset salaatin lehdet :) Yksi retiisikuva löytyi kännykältä, taisi olla se kesän ensimmäinen retiisi,hyvä ja makea :)Eilen kävin tuon pitkään kipeänä olleen olkapään takia lääkärissä, tänään varasin fysioterapia-ajan, tosin vasta elokuulle sen sain. Kulumaa se ilmeisesti olkapäässäkin on ja samalla myös lihasperäistä...ota näistä nyt selvää...lääke on kumminkin nivelrikkokivun hoitoon.
Vielä pitää varata aika myös labraan, otetaan varmuuden vuoksi myös reumakokeet, kun mulla on usein noita nivelkipuja ollut. Eilen kävimme myös kaupungissa ja siellä yhden tutun luona pikaisesti kahvilla. Sekä koiran kanssa käveltiin tuolla taajamassa.

Tänään tehtiin taas miehen ja koiran kanssa lenkki, samoin kuin eilenkin, ajettiin autolla vähän kauemmas ja sieltä lähdettiin kävelemään, ettei tarvii aina samaa kotitietä kävellä :) Mä talutin Elmoa ja mies jakoi samalla lehtiä laatikoihin. Lääkäri suositteli kyllä mulle sauvakävelyä tuon olkapään hoitoon, mutta eipä tuohon ole vielä tullut alettua, kun ei oo tullut sauvoja autoon pistettyä...
Kauniin puun vain kuvasin siellä lenkillä.

Muuten on tullut kuvattua vaan Roskalava-ryhmään, kun sinne taas pistin tyrkylle tavaraa. Olen nyt innolla lukenut sitä kirjastosta varaamaani Enni Mustosen Paimentyttö-kirjaa,olikin isotekstisenä, niin on vielä kivempi lukea. Mulla on valmiina jo se seuraava osa Lapsenpiika odottamassa, että saan tuon ensimmäisen loppuun. Elmon turkkiakin sain lyhennettyä tänään, kun mies piti siitä kiinni. Elmo ei siitä hommasta tykkää.
Huomenna pitäisikin siivota Juhannukseksi, en ole kunnolla siivonnutkaan remontin jälkeen...nyt kuitenkin alkaa jo olla tavarat paikallaan. Ikkunoiden pesukin on edelleen jäänyt :( Vaan siitä viis, nautitaan kumminkin kesästä <36 kommenttia:

 1. Pitäisi kai meilläkin katsastaa kuinka isoja retiisit oikein on. Tytär niitä laittoi kasvamaan. Kivaa aurinkoista päivää sinne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on mennyt nyt pilveen... mutta lämmintä on ja mulla on/oli siivouspäivä...kiva kun on siistiä :) Mukavaa päivää sinullekin!

   Poista
 2. Hyvää oloa sinun juhannukseesi ja kaikille sinun kanssasi!

  Ikkunoiden pesu ei mielestäni ole maailman tärkein asia, eikä vielä kahdeskymmeneskään.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)