Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Kesäistä sunnuntaita!Aamulla ajttelin, että onpa kiva, kun ei ole pää kipeä, kun ajoissa jo läksimme eilisiltä synttäreiltä kotiin lämmittämään saunaa. Siellä juhlat jatkuivat ja juomiakin näytti riittävän. Meidän juomat kyllä rajoittuivat pullo-veteen ja limsaan :) Mutta erinomaiset ruokatarjoilut nautimme. Ei tosin alkoholin takia ole pää ollut kipeä viimeiseen 26 vuoteen, ja sitä ennenkin se oli jo harventunut. Nuorempana sitä pääsi joskus tapahtumaan ...

Mies lähti Vivamoon tuossa ennen puolta päivää vasta tänään ja mentiin sitä ennen kauppaan, tuotiin kauppakassi kotiin ja minä ja Elmo mentiin isännän kyydillä meidän tien kauempaan haaraan (tie kun tekee sellaisen "lenkin"). Niin saatiin hyvin tehtyä Elmon kanssa lenkki myöskin. Maisema kuvat on siltä lenkiltä.
"Kesänaapureita", hevosia, on taas joku aika sitten tullut kahdellekin niitylle. Näissä kuvissa heitä kauemmalla niityllä olevia.
Tyhjän talon sireeni-aidasta poimin muutaman kukan tuoksumaan. Kun muuten ollaan remontin "kourissa", niin laitoin nekin kuistille.

Ja Rasmus oli nukahtanut pieneen koloon ylä-aulan sohvalla, jonne on siirretty myös remontin tieltä tavaraa...Nyt täytyy lähteä murkinalle, ajattelin tällä kertaa tyytyä ihan nuudeliin, kun eilen tuli synttäreillä syötyä sekä pihviä, että kanaa, kaikkine lisukkeineen :) Mukavaa kesäpäivän jatkoa!
Ps. Koitimatkalla-blogissa myös uusi postaus.


6 kommenttia:

 1. Aivan ihanaa kesätunnelmaa sinun lenkkipolun varrella:)Tuolla voisi samoilla ihan joka päivä.
  Vaan mukavaa sunnuntaita myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Onpas teillä kauniit maisemat! Ja kylläpä on kissa löytänyt mukavan kolon, missä voi ottaa hyvät unet;) Ihana! Mukavaa viikonjatkoa Sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissoille riittää pienikin paikka mihin pääsee käpertymään :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)