Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Kesäistä keskiviikkoa !

"Keskiviikon keskipäivä kesäkuussa kukoistaa"...laulettiin lasten laulussa. Tosin nyt on vielä aamupäivä.Kaikenlaista tässä taas on ollut. Olen aloittanut olkkarin tyhjentämisen lattiaremonttia varten, joka on suunniteltu viikonlopuksi.Kirjahyllystä olen aloittanut. Pikkuhuoneen sohvalla on jo monta kirjalaatikkoa odottamassa.
Kun ystävä kävi viime viikolla, hänen autostaan tuli iso kasa astioita enimmäkseen, niitä selvittelin viime viikonloppuna, ja nyt on kolme laatikollista odottamassa hakua, ne menevät maahan muuttajien ensimmäisiin omiin koteihin,kunhan sieltä keritään ne hakea.Itsellekin sain sieltä jotakin tarpeellista, esim. paviljonki kuppeihini tee-vateja. Ruusuisia ja yllättäen juuri parittomiin kuppeihini sopivia :)Tytöllekin pitäisi viedä muuttolaatikoita, tosin uudesta asunnosta ei ole vielä tietoa....mutta rukousta vaan senkin puolesta.
Pelkkää "laatikko-armeijaa" ja muuttoa vaan joka puolella. Yhdellä ystävälläkin on muutto tulossa ja samoin tyttären appi-vanhemmilla.
Itse olin viikonloppuna niin masentunut ja väsynyt, että tuntui tuo iso pihakin ihan liian työläältä, kun tappelin ruohonleikkurin kanssa, heilutin viikatetta ja haravaa ja kitkin kukkapenkkiä....pieni rivitalo-piha olisi tuntunut ihan sopivalta :) No, onneksi sitten mies tuli kotiin näytelmistä ja leikkasi ruohon loppuun....


Tämän kukan sain viime perjantaiselta ystävän vierailulta.
Ja nyt perjantaina on tulossa toinen ystävä käymään, Turkuun mennessään. Sopivasti remontti-tyhjennyksen keskelle, mutta ei se haittaa... :)"Talo elä tavallaan, vieras tulee ajallaan" sanottiin jo vanhassa sananparressa. Miehellä oli savu-sauna vieraita yhtenä iltana, kolme miestä. Kovasti kehuivat tätä asumis-ympäristöä :) Olivat savu-saunassa, ja joessa vilvoittelemassa, paistoivat makkaraa ja tulivat lopuksi sisälle kahville.


Tällaista täällä. Illalla on Laulu-siskojen viimeiset lauluharkat tältä keväältä, mennäänkin tavallisuudesta poiketen vierailemaan ja laulelemaan yhden "siskon" kotiin/pihalle, maalla sekin. Kiva :) Ja huomenna taas Kylätalo-tilaisuus, onneksi nyt on puhuja valmiina, yksi miehen saunavieraista :) Ja vaimonsa kanssa vetävät musiikinkin. Sen jälkeen on vielä kaksi kylätalo-tilaisuutta, kunnes on kuukauden kesätauko siitä. Viime kesänä pidimme koko kesän,mutta kesällä ei ollut kovin paljoa ihmisiä, niin päätimme nyt pitää kesätaukoa heinäkuun.Ihanaa kesäpäivää teillekin <318 kommenttia:

 1. Hihii, minullakin on salaisena haaveena rivitalopiha. Mutta sitten taas toisaalta ei, sellaisia harvemmin on näin kauniissa maalaismaisemassa. Niin kuin teilläkin, ihanat peltonäkymät ja se sauna joen varressa! Täytyy vaan yrittää nähdä hyvät puolet ja nauttia kaikesta vihreästä, vaikka se kasvaakin liian nopeasti, mutta onpahan kesä.
  Aurinkoista kesäkuuta!

  VastaaPoista
 2. Kiva kun sait tavaroille jatko käyttöä. Kiitos kun sain käydä.

  VastaaPoista
 3. Niin kaunista tuo maisema siinä teillä. Ja kaunista oli myös ruusuiset kupit! Sitten huomioin tuossa tuon bambukuvioisen kauppakassin, sellainen on meillä aina kauppareissulla mukana:) Aurinkoisia, valoisia päiviä sulle!

  VastaaPoista
 4. Välillä saa olla niitä päiviä kun harmittaa ja ulkotyöt ei maistu. Asutte kyllä upeassa paikassa. Sinäkin voit ajatella että kotinne saa jotain uutta kun lattiaremontti tehdään ja saat järjestellä sekä käydä läpi tavarat jotka huoneeseen tulee. Piristystä sekin. Aurinkoa ja iloa päiviin. Lukija

  VastaaPoista
 5. Omassa pihassa riittää töitä, mutta toisaalta on oma rauha ja luonto siinä ohessa. Olen asunut myös kerros- ja rivitalossa ja kyllä omakotiasuminen on kuitenkin parasta niin pitkään, kun edes jotenkin hommista selviää.
  Ihana tuo peltonäkymä. Kuin rauhoittava maalaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se rauhahan täällä onkin ihaninta :)

   Poista
 6. Ihanat maisemat teillä, ihan muuta kuin täällä kaupungissa, vaikka itsekin asumme rauhalisessa "lähiössä".. Suloisia kuppeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täällä on ihan maalaismaisemaa :)

   Poista
 7. On sulla siellä ollut touhua omien tavaroiden kanssa ja vielä maahanmuuttajien tavaroiden järjestelyä. Hyvä että astioille löytyy koteja.
  Ihanat paviljonkikupit sulla <3 Mullakin on kaapin kätköissä ystävältäni saatuja ruusukuppeja. Taidankin matkia sua ja laittaa ne käyttöön parvekekupiksi :)
  Iloa loppuviikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiireinen loppuviikko ainakin tulee, mutta toivottavasti myös iloinen. Sitä samaa toivon sinulle!

   Poista
 8. Näin ruusu-hulluna ihmisenä huomasin, että pikku-huoneessanne on aivan ihanaa ruusu-tapettia!

  VastaaPoista
 9. Itse asiassa se ei ole tapettia, vaan sermi, joka tilan puutteen takia on seinän vieressä :) Se on ihana, enkä raaski siitä luopua,vaikkei sille oikein tilaa olekaan...

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)