Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Jo päästiin sisustus-vaiheeseen :DMutta sitä ennen kuva istutetuista samettiruusuista.

Eilen aamupäivällä tuli odotettu viesti, että laminaatit ovat saapuneet :) Odotimme niitä jo viime viikolla, mutta siellä olikin häikkää...joten onni, että kävimme kysymässä eränä päivänä tilannetta ja saatiin asia käyntiin.
Eilen olimme "sattumalta" kaupungissa ja tapaamassa toista talkoolaistamme, kun soitto tuli lähdettiin samantien hakemaan laminaatteja. Talkoolainen tuli mukaan ja soitimme toisellekin talkoolaisellemme ja kävimme sitten hänetkin poimimassa matkalla. Ja meille tultuamme miehet alkoivat heti töihin ja minä rupesin laittamaan ruokaa. Ruoka- ja kahvipalkalla ystävämme meitä auttoivat :)

Illalla olimme (tai olivat) valmiita ja palautimme heidät kiitollisina kaupunkiin ja samalla palautin laminaatti-leikkurin tyttärelle myös. Yksi harminpaikka vielä sitä ennen tuli, kun huomasimme talkoolaisten kanssa "särön" yhdessä laminaatissa, ja se helposti repeää isommaksi jos se tartuu johonkin, se oli harmi!! Laitettiin siihen teippi suojaksi ja muistiksi missä se on ja kysytään joltakin "asiantuntijalta" mitä sille pitää tehdä...Tänään kiinnitin viimeisen listan, joka jäi miehiltä laittamatta ja matto apunani liuttelin huonekalut osin paikoilleen. Miehet olivat valkoiset, aiemmin eräältä koululta ilmaiseksi saamamme, kirjahyllyt jo kantaneet seinän viereen illalla. Niinpä aloitin sisustamisen niistä :)

Aiemminhan olohuoneen kirjahylly-seinä näytti tältä:Tämä on kyllä vanha kuva, mutta suurin piirtein...Nyt se näyttää siis tältä:Vähän vaaleampaa :) Saattaa tietysti joku vielä muuttuakkin.

Ja tässä lattiaa:
Vielä on vaiheessa sisustus, ja tavaroita pitkin poikin, ihan kuin olis muuttanut.....
Mies soitti, että laita sauna lämpiämään, niin oli pakko lopettaa hössötys ja lähteä rauhoittumaan tulen ääreen :)


Nyt hän on tullut jo kotiin kera jäätelön ja kohta mennään saunaan jatkamaan rentoutusta.
9 kommenttia:

 1. Laminaatti on upean näköinen ja niin on myös teidän uusi hyllykkökin, paljn valoisampaa sekä avaramman näköistä - todella upea muutos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkään tuosta vaaleammasta ja valoisammasta olemuksesta :) Huone on kyllä edelleen muuten sotkuinen, eikä kaikki tavarat ole löytäneet vielä paikkaansa...osa täytyykin kyllä varmaan pistää kiertoon/vintille...

   Poista
 2. Uutta valoisaa ilmettä. On varmaan kiva sisustaa nyt:) T: Metsäntyttö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kiva, mutta on tullut vaan sellanen "taistelu-väsymys", ei jaksais tän romumäärän kanssa pähkäillä... :)

   Poista
 3. Upea lattia ja hyllykkö. Uusi ilme kotona piristää

  VastaaPoista
 4. Aivan kuin sisustusohjelmissa, joissa raikastetaan ilmettä. Näin siinä on käynyt : ) Mikä onkaan parempaa ahertamisen jälkeen kuin sauna ja jäätelö ja hyvä seura tietysti. Onnea uudistuneeseen kotiin!

  VastaaPoista
 5. Aivan kuin sisustusohjelmissa, joissa raikastetaan ilmettä. Näin siinä on käynyt : ) Mikä onkaan parempaa ahertamisen jälkeen kuin sauna ja jäätelö ja hyvä seura tietysti. Onnea uudistuneeseen kotiin!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)