Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 30. kesäkuuta 2016

Ennen ja nyt
Mies tuossa yhtenä päivänä sanoi, että olis kiva jos olis kuvia tästä talosta, silloin vajaa kuusi vuotta sitten, kun tämä ostettiin, ja miltä nyttää nyt.
Sanoin hälle,että kyllähän mulla ainakin blogissa on ollut niitä vanhojakin kuvia...jos nyt vaan löydän ne blogin syövereistä. Noista puheista syntyi tämä postaus.
Vaikka eihän me kovin olla tätä uusittukaan, mutta olosuhteiden pakosta(kin) on muutama remontti tullut tehtyä.
Tässä jotain kuvia, ensiksi siltä ihan osto ajalta, kun täällä oli ne huonekalut, mitkä tulivat talon mukana. Olkkarista:
Nuo edelliset olivat siis silloin, kun meidän omat tavarat eivät vielä olleet täällä. Seuraavissa kuvissa näkyy miten vaikea oli mahduttaa tänne tavarat, joita entisessä lähes sadan neliön kerrostalo-asunnossa oli, tänne noin 60 neliön asuntoon, jonka pinta-ala on vielä useammassa kerroksessa.Ja paljon tavaraa vietiin kierrätyskeskukseen ja osa poltettiin täällä maalla.
Noissa kuvissa näkyy vielä sen hetkiset eläimemmekin: Busse-koira ja kissat Otto, Lilli ja Hipsu (joka ainoana noista on vielä tallella <3). Ja tyttökin asui vielä kotona. Ja sitten NYT kuvaa:


Seuraavana keittiö, josta ei kyllä taida kauheasti kuvia ollakaan.

Tässä siis ennen meidän muuttoa.
Ja sitten meidän aikana


Tässä keittiö lattia- ja kaappiremontti aikaan


Ja sen jälkeen...Kirjoitin ensin tähän NYT, mutta huomasin, että tämän kuvan jälkeen on vaihtuneet sekä pöytä + tuolit sekä verhot...eli nyt-kuvaa ei olekaan...
Pikkuhuone (entinen tytön huone).


Tässä ennen muuttoa:

Tytön aikana ei juurikaan sieltä kuvia,kun se on niin pieni huone ja oli aina sotkussa :)


Yläkerran makkarin remontin aikana pikkuhuone toimi meidän makuu-alkovinamme.
Ja sitä ennen ja sen jälkeen taas vieras- ja askarteluhuoneena.

Yläkerran rapuissa oli ennen tuollainen huopa-päällys

Minä ne jossain välissä revin pois...


Ehkä jatkan tätä toisella kertaa,tai sitten en, aika työ nimittäin etsiä sopivia kuvia tuolta blogin albumeista.Torstaita!


4 kommenttia:

 1. Pienilläkin asioilla saa aikaan ihmeen paljon muutoksia. Ja vaaleat sävyt tuovat avaruutta.
  Ihanan kiiltävä pönttöuuni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pönttis on kiva edelleen! Noissa kuvissa tummuutta toi ruskeiden huonekalujen lisäksi myös talvi-aika pimeineen...ja silloin alussa meillä oli vielä nojatuolien takana vanhan kodin iso ruokapöytä tuoleineen, joka teki lisää ahtautta.

   Poista
 2. On kyllä kiva, että on kuvia eri ajanjaksoilta. Huomaa sitten mitä muutoksia on aikojen saatossa tullut. Nykyään kuvia otetaan enemmän, mutta joskus harmittelee, että jostain arkisista asioista ei tullut aikoinaan otettua kuvia kenties ollenkaan. Minustakin tuo pönttöuuni on kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen kyllä ottanut jonkun verran sisustuskuvia eri asunnoista, missä ollaan asuttu, äitikin otti vanhempana sisustuskuvia, niin varmaan perin sen häneltä :) Ja itseasiassa mulla on ne äidinkin sisustuskuvat tallessa, kun hän usein otti valokuvista tuplakappaleet ja antoi sitten mulle... Joo-o pönttis on kiva ja hyvä lämmön lähde!

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)