Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 12. toukokuuta 2016

Rentukoita ja muitakin kukkia, kaappia unohtamatta :)






Eräänä päivänä huomasin joen rannassa, että paljon rentukoita oli puhjennut kukkaan. Naapuri-mökin rannassa niitä varsinkin oli :)













Jokea naapuritontin rajalta meille päin.





















Ja kyllähän meidän läheltäkin vähän rentukoita löytyi :)















Orvokkeja ostin pari päivää sitten. Istutin ne vanhaan Kermansaven isoon kippoon, joka on reunasta lohjennut. Pistin sitten vielä joskus kirppikseltä ostaamaani koriin.












Eilen Laulusiskoissa vietettiin mun synttäriä, olin ostanut sinne täytekakun, suolakeksejä + valkosipuli-tuorejuustoa, perunaraksuja ja vein myös murukahvia ja teepusseja. "Siskot" lauloivat mulle onnittelulaulun ja sain myös kukkia :)





Yhteiseksi Lauluryhmältä tällaisen krysanteemin + kortin + karkkipussin.


















Lisäksi sain eräältä ryhmäläiseltä tällaisen kukan, joka on kuulemma nimeltään Enkelipelargonia. Tuo metalliämpäri tuli tuon krysanteemin mukana, mutta vaihdoin sen tähän. (Ja en näköjään vieläkään ole päässyt eroon pääsiäisliinasta :)

















Miten olenkaan ansainnut kaiken tämän... Ystävältä, jonka kyydissä kuljen sinne, sain vielä matkalla anti-age-kasvorasvaa ja kortin. Sanoinkin hälle, että "tätä tarvitsenkin, kun naama roikkuu melkein polvissa", no ehkä liioittelin :) Mutta ihan tosissaan, toivottavasti siitä on apua, kun naaman iho on niin "löystynyt" ihan viime vuosina yht`äkkiä :( Joskus tuntuu, etten tunne itseäni, kun vahingossa katson peiliin. Kun sisimmässä tuntee itsensä aina vaan yhtä nuoreksi.





Aurinko paistaa edelleen, vaikka sää on viilentynyt, eilen piti jo ottaa villatakki päälle pihalla. Ja myöhään illalla oli enää +3 astetta, kävin vielä vähän peittelemässä kasveja.
Tänään rupesin siivoamaan vaatekomeroani,kun jostakin syystä se oli käynyt niin ahtaaksi. Ikea-kassillinen vaatteita lähtee poistoon.












Hengari-vaatteista jäljelle jäävät vein ulos tuulettumaan.












Muistattehan tiileistä ja laudoista, ja vanhasta tapetista viime vuonna(ko?) tekemäni hyllyt. Hyvin ovat palvelleet.












Vintistä löysin vielä yhden noita vanhoja punaisia koreja, joissa mulla on ollut Kon-Mari tyyliin paidat, alusvaatteet ja sukat.Niin nyt sain yö-asutkin samanlaiseen koriin.













Kohta menen hakemaan hengari-vaatteet ulkoa kaappiin ja pistän kahvin tippumaan. Mies on laittanut savusaunan lämpiämään, kun saatiin uusia kiviä sinne, ensin tyttäreltäni ja eilen vielä lisää eräältä ystävältä. Mukavaa torstai-päivää teille kaikille <3























10 kommenttia:

  1. Hyvää myöhästynyttä syntymäpäivää, Sesse <3
    Rentukoista tulee aina lapsuus mieleen - lapsuudessa niitä kerättiin mutta täällä meillä päin ei niihin törmää.
    Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady! Joo, mekin lapsena kerättiin niitä ja äiti sanoi, että ovat myrkyllisiä, mutta hyväksyi kuitenkin maljakkoon. :)

      Poista
  2. Onnentoivotukset minultakin syntymäpäivän johdosta! Kivoja muistamisia sait:) Rentukoita satuin minäkin eilen vilaukselta näkemään jossain ojan pielessä, kun haimme lapset koulusta. Pitäisi mennä tuonne rotkon pohalle katsomaan, joko niitä siellä soisella pohjalla on. Sinä oletkin ollut toimelias, kun olet puuhastellut kaappien parissa ja tuulettanut vaatteitakin. Itse en ole saanut viime päivinä aikaan oikein mitään. Ruoanlaittokin on tuntunut niin työläältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Metsäntyttö! Ei sitä aina saa aikaan, mutta mulle kevät antaa puhtia :)

      Poista
  3. Lämpimät synttärionnittelut täältäkin näin jälkikäteen! Minäkin huomasin toissapäivänä ensimmäiset rentukat.

    VastaaPoista
  4. Lämpöiset onnittelut syntymäpäivän johdosta! :)
    ihania kukkia,olet saanut:))
    Oiva keksintö tuo hylly.
    ja rentukat nehän kuuluu alku kevääseen.
    kuuleppas,:)kasvoihin Lidlistä edullista "nuoruus-rasvaa".
    Cien merkkinen ,löytyy yö ja päivävoide tosi edullinen alle 4 ecun.(Q10 anti-wrinkle NIGHT CREAM) JA RIITTOSAA:))

    Heiloja han meiän ei tartte ettiä:))

    ""aurinkoista helluntaita""


    kirjoitteli -risuenkeli:)

    VastaaPoista
  5. Kiitos onnitteluista ja vinkistä :) Joo, onneks on heila omasta takaa :D Saa nähdä miten ilmojen käy, kun vesisateella ne kai on "uhkaillut"...

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)