Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 16. toukokuuta 2016

Huvin vuoksi...
....kävin räpsimässä kuvia digikameralla pihalla, kun tuli aurinkoinen tuokio, joka toivottavasti jääkin vähäksi tai pitemmäksikin aikaa kylään :)

Pihalla kukkii joitakin yksilöitä. Rapun vieressä orvokit, jotka ovat aurinkoisia itsekin. Ja takana myhäilevät tyttäreltä saadut siili ja lehmä.
Täplä-imikät,joita on kahdessa penkissä ja ovat tontin alkuperäisiä asukkaita.


Samoin kuin vanha Norjan-angervo
Tulppaanit

Narsissi ja helmililja

Myös "kivitaloja" löytyy penkistä :)Voikukkia kasvaa seinän vieressä... "anna kaikkien kukkien kukkia, kukkia vaan"...lauloi jo Markku Aro.
Kuin myös omenapuun alla...

Raparperit ja ruohosipulit kasvaa kohinalla, kuin myös vuohenputket......ei paljon enää näy alkukeväästä laittamiani kivireunuksiakaan...

Meillä on pihalla kolme kahvittelu-paikkaa, tämä on niistä ensimmäinen keväällä, suojaisessa nurkkauksessa oleva. sen "sisustusta" vai "ulkoistusta" :)
Täplä-imikkää ja valkovuokkoja pihalta.
Silkkikukkia myös...ja näköjään autonpesu-sieni :)
Lisää silkkikukkia...paviljongistaMiehellä oli uuden näytelmän ensi-ilta lauantaina, kaikki näyttelijät olivat saaneet ruusun...mies muisti vasta sunnuntai-aamuna, että se on autossa ja antoi minulle sen :) Onneksi yö oli ollut viileä, niin se oli säilynyt hyvänä. (Edelleen pääsiäisliina, ja kellokin on pysähtynyt...taidan olla vähän ajastani jäljessä...)


Perjantai-iltana olin muuten kolmen tuttavan kanssa sen näytelmän kenraaliharjoituksessa, kun kenraaliharjoituksiin näyttelijät saavat kutsua ihmisiä, kenraaliharjoitus on siis ilmainen. Hyvä ja koskettava näytelmä oli, "Johannes ukkosen jylinän poika"...suosittelen menkää Vivamoon itse toteamaan se.
Oli vaan aika viileä tuuli siellä rannassa, missä se esitettiin, enkä ollut ajatellut asiaa tarpeeksi, enkä ottanut takkia mukaan, kun se oli muuten lämmin päivä...niin sain palella melkein koko ajan. :( Sen jälkeen menimme vielä omaan seurakuntaan. Olin koko illan jotenkin viluinen...onneksi en tullut kipeäksi.

Ihanaa kesäpäivää teille!

4 kommenttia:

  1. Kauniita kukkia ja kuvia. Luonto on muuttunut hurjasti lyhyessä ajassa, kuvaamisen arvoisia asioita.

    VastaaPoista
  2. Kyllä kevät etenee aina niin kovaa vauhtia :)

    VastaaPoista
  3. Niin on, sekä kasvatetut, että luonnon kukat :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)