Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 22. huhtikuuta 2016

Pieniä kasvihommia


Tänään on on aamusta ainakin ollut sen verran parempi olo, että rupesin leikkimään mullan ja taimien kanssa. Siirsin pitkäksi venähtäneet kesäkurpitsan taimet isompiin purkkeihin ja joitain muitakin toiseen astiaan. Ja täytin pyykkikoneen hyrisemään.
Edelleen kyllä särkee jalat ja pääkin on vähän "sekainen", saa nähdä jos kuume vielä illaksi nousee.. sitten ainakin jää tälläkin kertaa seurakunta väliin (viikko sittenhän oli sama juttu, vatsatauti ja väsymys).Mies toi kerran mulle kiertsistä tuollaisen pullotelineen, saate sanoina oli, että "jos sä haluat siitä jotain tehdä" :) Nyt laitoin taimi-ruukkuja siihen, niin siinä on hyvä nostaa niitä kerralla kuistille "ulkoilemaan" kun sen aika tulee. (Se vinkki netistä).


Ulkona on hienon näköinen, mutta aika viileä sää. Sen verran kävin, että vein roskat ja hain postin. Nyt siellä muuten rupesi satamaan rakeita...eli "ryynejä" niinkuin lapsena sanottiin.. Harjoittelin, tyttärellä ollessani, tekemään jätepaperista (mainoslehtisistä ja lehdistä) koria. Tällainen pieni koe-kappale. Aion joskus yrittää tehdä isomman.
Mies tuli kotiin ja syötiin, muussia ja kanaa. Hän oli saanut, poissa ollessani, lounasruokalan ylijäämää...Ei mulle oikein maistunut, mutta tulipahan syötyä.
Eipä tässä muuta, menen ripustamaan pyykit. Heippa!

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että olet vähän reippaampana jo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän minäkin luulin, mutta illalla oli taas maha sekaisin ja oksensinkin pari kertaa...ei ilmeisesti olis kannattanut syödä eikä ainakaan juoda kahvia :( No, nyt on taas päivä uusi ja ainakin nyt on hyvä olo...

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)