Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Lisäys eiliseen ja vähän muutakin
Tässä nyt muutama kuva vielä makuuhuoneesta siistinä :)Nukkekoti-nurkkaus (tytöntyttö siinä leikkii aina käydessään :) Sen alla oleva kaappi on mun kangas- ym kaappi.


Ahtautta riittää kyllä joka huoneessa...vaan ei voi mitään.
Ja se "muuta-osio" tulee tässä.
Muutama kuva eiliseltä lenkiltä Elmon kanssa. Ihana sää oli. Ja huomasin, että kumisaappaista on tullut melkein mun parhaat ystävät, vaikka ennen (kaupungissa) en saappaista tykännyt. Nyt niillä mennä porskutetaan kurassa, lumessa, loskassa , vedessä, missä vaan ...ja aina on jalat lämpimät ja kuivat, varsinkin kun mulla on niissä Päkärin Puodin markkinoilta ostamani lampaankarva-pohjalliset <3 Elmon mielestä oli jo sen verran lämmin, että ojassakin oli kiva vähän maata ja samalla ottaa vesi-hörpyt :)

Kaksi joutsentakin näimme, mutta vaikka zuumasin niin paljon kuin kännykällä pystyi, ei tämän parempaa kuvaa saanut. Kokeilkaa klikata suuremmaksi.


Pihalla kuvasin vielä tulppaanin alkuja, niitä onkin nyt hämmentävän paljon...tässä vain osa.Kotimatkalla-blogiinikin on taas harvakseltaan tullut uusipostaus näin pyhäpäivän kunniaksi.
Leppoisaa sunnuntaita, minä en lähde Tampereelle vaan iltapäivällä seurakuntaan :)

3 kommenttia:

  1. Kelpaa tuossa tyttösen nukkekodilla leikkiä ja sinun ommella:) Hauska huomio oli myös tuo sänky. Meillä hyvin samantapainen:)

    VastaaPoista
  2. Teillä tulppaanit ovat jo alulla, ihanaa. Meillä menee kyllä varmaan vielä tovi. Istutan myös kaikki joulu- ja pääsiäiskukkien sipulit ulos kun ovat muutoin jo kuihtuneet.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)