Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 9. huhtikuuta 2016

Laukkukoukku

Laukkukoukkua ehdotettiin ja sehän tämä taitaa ollakin. En vaan ollut huomannutkaan, että tuon "timanttiosan" voi kääntää toisin päin, jolloin sen saa pöydän reunaan roikkumaan. Kas näin.
Voisipa siihen laittaa roikkumaan vaikka silmälasitkin yöksi :)


Tuskinpa tulen noita tarvitsemaan...jos en keksi niille jotain muuta ideaa...tuollaiset hienon naisen jutut...minä kun olen vain "mökin muija" enkä mikään hieno nainen :)
Mutta nyt mies laittoi vähän aikaa sitten saunan lämpiämään ja lähti hölkkäämään, minun on lisättävä sitten saunaan puita. Ajattelin lähteä itsekin pikku lenkille, ihan kävellen tosin.
Tässä kuvia eiliseltä lenkiltä Elmon kera.


AutiotaloLuonnon oma pehmustettu rahi :)


Mukavaa lauantai ehtoota!

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Metsässä on kaunista ja rentouttavaa :)

   Poista
 2. Ai, se todellakin oli laukkukoukku! Oli hienoa kun joku oikein arveli:) Oletpa muuten napannut kuvan mielenkiintoisesta autiotalosta. Heti kiinnostaisi tietää keitä siinä on asustellut. Vai mökinmuija, niin mäkin itsestäni välillä ajattelen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talon takana oli pari omenapuuta ja muutama pieni kuusi ja pelto, jossa Elmon kanssa kävelimme, kun halusin nähdä talon takapuolenkin :)

   Poista
 3. Sammaleinen metsä on kuin sadusta.
  Minulla on jossain kätköissä sellainen "timantti"-koristeinen laukkukoukku, mutta koskaan se ei ole ollut mukana, vaikka joskus tarvetta olisi ollutkin.
  Hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 4. En minäkään ennen ollut kuullut tollasesta todellakin hienojen naisten käyttämästä laukku koukusta mutta muutama vuosi sitten näin Budabestissä tollasen hienolla naisella vaan eipä se laukku näyttänyt siinä pysyvän, putosi lattialle.Tarkkaileppa postiasi kirje tulossa !

  VastaaPoista
 5. Täytyypä tarkkailla, kiitos :)

  VastaaPoista
 6. Mukava koukku.
  Ihania kuvia lenkiltä ♥
  Mukavaa alkavaa viikkoa. ♥

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)