Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 16. huhtikuuta 2016

Kuvituksia
Tänään aurinkoisen päivän kunniaksi kuvia digikameralta. Yleensä se on kännykkä, joka mulla on mukana esim. lenkeillä ja kotonakin sillä tulee paljon kuvattua, mutta nyt kerrankin otin digikameran esiin. Ensin kuvia sisältä...vielä on vähän pääsiäistunnelmaakin jäljellä.Mies oli leikannut Unkarin syreeniä ja otin muutamia oksia siitä maljakkoon, ihanat "hiirenkorvat"!
Lehtikaktuskin on suloinen.


Pikkuhuoneen taimistoa


Värikästä keittiötä
Kuistilta


Sen verran viileä oli sisällä, että piti laittaa pönttikseen tuli.


Kuuntelin, mitä se Elmo oikein haukkuu ulkona ja menin katsomaan haluaako sisälle...ei kun naapurin tyhjäksi jääneen talon pihassa oli valkohäntäpeura, söi siellä kaikessa rauhassa heinää tai jotain,vaikka Elmo haukkui meidän pihassa. Myöhemmin se siirtyi meidän vierus pellolle ja yritin ottaa siitä kuvan..vaan tämmöinen siitä tuli...ei tuota taida peuraksi tunnistaa :)Mukavaa lauantai-päivää itsekullekin säädylle! Mies tuleekin yöksi kotiin ja lämmitän meille illaksi saunan.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eilen olikin niin ihana sää taas. Tänään on harmaata ja sataa vettä!

   Poista
 2. Kyllä se aito lakupekka on kuten mä kutsun valkohäntäoeuroja. Meillä kun käy pihassa niitä täälä kaupunkissakin . Kiitos samoin teille sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai "Lakupekka", hih! Täällä meidän kulmilla ei hirveesti peuroja näy, toki silloin tällöin :)

   Poista
 3. Keväistä kovin teillä ja valon määrä niin ihana! Kaunis ja hempeä tuo kukkiva kaktus!

  VastaaPoista
 4. Hyvin on peura väreiltään maastoon sopiva. Näkyyhän se, kun vähän suurentaa kuvaa napsauttamalla : ) Toivottavasti oli mukava saunailta : )

  VastaaPoista
 5. Hyvin on peura väreiltään maastoon sopiva. Näkyyhän se, kun vähän suurentaa kuvaa napsauttamalla : ) Toivottavasti oli mukava saunailta : )

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)