Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 21. huhtikuuta 2016

Kotona !

Nyt on lastenhoito keikka takana. Läksiäisiksi sain vielä vatsa-flunssan, taas! Ripulia, kuumetta ja lihassärkyä :( Viime yönä tuo alkoi, onneksi oli viimeinen päivä. Mies tuli aamulla ja vei pikku-neidin autolla päiväkotiin, kun itse en uskaltanut poistua WC:n läheltä. Sitten hän meni kaupungille hoitamaan asioita. Minä löysin tyttären lääkelaatikosta ripuli-lääkkettä ja otettuani sen menin sänkyyn takaisin. Jäsenet särki,ja paleli koko ajan, vaikka oli villatakki ja peitto.
Torkuksissa makailin siinä ja väsytti ihan sairaasti. Puolen päivän jälkeen mies tuli hakemaan minut. Sen jälkeen olen enimmäkseen torkkunut, noin 38 astetta oli kuumetta. En ole uskaltanut syödä mitään muuta kuin kaksi tee-mukillista join kera hunajan ja söin yhden suolakeksin.

Nyt on jo pikkuisen parempi olo, tosin edelleen väsyttää ja pää ja jalat särkee. Mies lähti kylätalo-iltaan...itsestäni ei ollut lähtijäksi. Sen verran kävin pihalla, että kuvasin krookukset, joita oli tullut lisää sillä aikaa, kun olin poissa.
Mies oli kastellut sisä-taimia täällä, mutta kyllä osa näytti kärsineeltä :( Huomenna, jos on parempi olo, voisin jotain niistä korkeiksi venähtäneistä siirtää isompaan purkkiin.


Pikku-neidin kanssa piirsimme eilen kumpikin Hipsun kuvan (ulkomuistista) ja annoimme ne toisillemme. Tässä saamani tytön piirustus <3

Parempaa huomista!

6 kommenttia:

 1. No voi, millaiseksi se nyt meni:( Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä se varmaan tästä pikkuhiljaa..

   Poista
 2. Tuollaista vatsatautia on ollut liikkeellä, etenkin lapsiperheissä. Harmillista, toivottavasti paranee pian.
  Ihan on Hipsun näköinen kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa tässä parempaan... Tytön piirtämä Hipsu on söpö, niinkuin oikeakin :)

   Poista
 3. Voi harmitus tuota vatsaflunssaa. Se vetää kyllä olon ihan heikoksi. Toivottavasti voit jo paremmin. Ihana idea piirtää yhdessä ja antaa piirros toiselle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä jo parempi olo on. Se oli muuten pikku-neidin idea :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)