Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Harmautta...

...no kai sitä sadettakin pitää välillä olla. Väsyttää vaan! Tänä iltana lähden sinne lastenlasten vahtiin reiluksi kolmeksi päiväksi ja olen tässä miettinyt otanko läppärin mukaan vai en...aikaisemmin mulla on kyllä ollut "pitemmillä" lastenvahti-reissuilla mukana. Pitempi tarkoittaa siis enemmän kuin yksi päivä :D Olenkohan minä "somettunut"?
Annoin taas Roskalava-ryhmässä pois vähän tavaraa, aamupäivällä kävi eräs rouva hakemassa pussin kukkaruukkuja ja samalla selvisi, että he ovat vasta muuttaneet tähän aika lähelle. Nyt iltapäivällä pitäisi vielä yhden naisen tulla hakemaan pussillinen kuva-kehyksiä ja niiden osia. Ja ensi viikonloppuna eräs nainen hakee pussillisen pikkuvikaisia liinoja ym. ompelutöihin. Pussillinen kerrallaan vähentyy tavarat.
Yökylä-kassi on pakattu neljäksi yöksi. Jos läppärin otan, niin se tarvitsee oman laukkunsa. Tyttö tulee mut hakemaan iltapuoleen, kun mieshän on vielä harkoissa ja sen jälkeen sählyssä. Pitäsköhän ottaa vielä joku käsityö mukaan, ristikko-lehden ja aikuisten värityskirjan jo pakkasin. Tuo viime mainittu siksi, että kun tytöntyttö värittää omaa värityskirjaansa, niin voidaan värittää yhdessä :)
Pikku neidillä on taas ollut vähän korvat kipeät ja äitinsä meni vielä käymään lääkärissä hänen kanssaan, että jos ne on tulehtuneet, niin saa antibioottikuurin, ennen kuin vanhemmat lähtevät reissuun. Kaikenlaista vaikeutta on ollut heillä juuri ennen reissua, vaan ensi yönä toivottavasti pääsevät lähtemään. Ja toivottavasti heillä on matkalla onni myötä tietyissä asioissa.

Pihalla oli nyt 11 keltaisen krookuksen nuppua, tässä osa niistä.Myös violetteja oli muutama, mutta olivat TOSI pieniä. Reunustin nekin kuitenkin tiilenpaloilla, ettei kukaan kävele niitten pikkuraukkojen päälle.
Kotona sisä-taimisto jää nyt miehen vastuulle. Keräsin ne kaikki puuhellan päälle sekä ruokapöydälle mun osuudelle, että mies muistaa niitä sumutella joka päivä :)
Eipä tässä tämän kummmepaa. Kotimatkalla-blogissani myös uusi postaus. Hei vaan!
4 kommenttia:

 1. Hyvä varmaan ottaa jotain omaa viihdykettä mukaan. Toivottavasti pienen neidin korvavaivat olisivat ohi. Ja toivon, että vanhemmat osaavat nauttia reissustaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän mä otin läppärin mukaan :) Ei ollut neidillä korvatulehdusta :) Tänään on vielä kotona ja huomenna menee kuudeksi tunniksi hoitoon, jos nyt pysyy terveenä.

   Poista
 2. Mukavia hoitopäiviä! Minustakin on hyvä ottaa riittävästi tekemistä mukaan. Käsityökin voisi olla hyvä, niin tulisi käytettyä aika "hyödyksi".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otin läppärin mukaan, vaikea käyttää toisten koneita, kun ne on kaiki erilaisia...oma on paras :) Osaa ainakin käyttää.. Otin myös keskeneräisen pannulapun virkkauksen. Ärsyttävä yskä on vaan tullut itselle :(

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)