Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 22. maaliskuuta 2016

Piristystä kaivaten

Tänään olinkin lapsenlastani hoitamassa, kun pikkuneiti oli saanut yhtäkkiä kuumeen, taas kerran...niin paljon on ollut heillä tuota flunssaa ja muuta tänä talvena. Kun oli mahdollisuus mennä, niin menin, että äitinsä pääsi töihin. Siellä ollessa puhelin soi ja arvaatteko mitä....kolmannen kerran siirrettiin sitä mun Helsingin lääkäri-aikaa!! Eli ei siis tarvitse (saa) mennä sinne huomenna, vaan näillä näkymin vasta huhtikuun loppupuolella. Niinpä lupasin mennä neitiä hoitamaan myös huomenna, eli niinkuin tyttö sanoi: " toisen epäonni on toisen onni " eli hänen tässä tilanteessa :) Aikainen ylösnousu siis tiedossa, kun heillä pitäisi olla 6,45 ja matkaa on noin 30 km... viideltä taidan laittaa kännykän soittamaan, että kerkiän aamutoimet hoitaa kotona kuitenkin. Mies lähtee tietysti viemään ja hänellä on itselläkin kaupunkiin meno muutenkin. Joka tapauksessa pitää illalla vielä katsoa " Miehitetty "-sarja, kun sitä on seurattu. se loppuu kello 22, niin sit nukkumaan.


Tänään mies on ollut kenraaliharkoissa ja minä tulin bussilla kotiin. Tullessa poikkesin vielä laittamaan kirppikselle -50% -lapun paikkaani. Kotona odotti viileys ja eläimet. Mies tulee vasta ihan illalla. Nyt olen pitänyt pönttiksessä tulta. Äsken join vielä lämmikkeeksi ja piristykseksi (kun tuntui niin harmaalta ja kylmältä) Karibian unelma-teetä kera hunajan ja söin täytelakua. Karibian lämpöön tässä kaipaisikin :)Piristykseksi käy myös pikku lehdet, jotka on puhjenneet Unkarin syreenin oksiin.Pajun oksat sen sijaan tiputtelevat jo kissojaan...
Sunnuntaina ostin ohransiemeniä ja laitoin ne multaan, niissäkin on pienet idut jo...kissoille pääsiäisheinää tulossa :)
Piristävää oli myös kun sain lastenlasten uusimmat valokuvat ja laitoinkin ne jo kehyksiin :)


Myös tämä keittiöön laittamani (ja joskus tekemäni) pikku taulu on piristävä. "Älä siirrä huomiseen mitään, mistä voit iloita jo tänään". Emmehän me kukaan loppujen lopuksi tiedä onko meillä edes huomista...eletään siis tässä hetkessä. Mutta kyllähän sitä silti saa olla toiveita, suunnitelmia ja unelmia, eikös niin :) Muuten tuntuisi liian pessimistiseltä.

Hyvää huomista siis <3

13 kommenttia:

 1. Kiitos kirjeestä ja meilistäsi. Mä en koskaan laita vettä pajunkissoille niin ne kestää kuukausia maljakossa kuivina. Mukavia pyhiä teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen laittanut joskus kuistille ihan kuiviltaan pajunkissat (ettei vesi jäädy)...nyt vaan laitoin vettä kun laitoin muita oksia samaan astiaan

   Poista
  2. Ja hyvää Pääsiäistä! :D

   Poista
 2. Kyllä on tosi hyvä lause muuten tuo, ettei kannata siirtää niitä ilonaiheita huomiseen. Oikein sopiva muistettava minullekin, joka niin helposti synkistelen ja otan ne huolet pinon päältä helposti ensin ja sitten vasta ilonaiheet - jos niitä enää sitten muistaakaan... Iloista pääsiäisaikaa sinne teille:)

  VastaaPoista
 3. Iloitaan pääsiäisen suuresta sanomasta, keväästä ja elämästä.

  VastaaPoista
 4. Jopa sitä lääkäriaikaa on jo monta kertaa siirretty, harmittaa varmaan! Ja minua ainakin harmitti se ettei tiistai-iltana sitä 'Miehitettyä' tullut kun sitä odotin vaikka en sitä ihan kokonaan koskaan uskalla katsoakaan!

  Tuo taulusi ajatus on kyllä kaunis! Niinhän sen pitää olla ja siihen vielä lisäisi että nukkumaan mennessä pitäisi olla onnellinen ja sovussa kaikkien kanssa, kun ei koskaan voi olla huomisesta varma!

  Oikein ihanaa Pääsiäisen aikaa, Sesse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ei sitä Miehitettyä tullutkaan, kai ne kaikki 10 jaksoa kerkisi jo mennä :(
   Samoin sinulle ihanaa Pääsiäis-juhlaa :)

   Poista
 5. Oikein hyvää pääsiäisen aikaa, ja paranemista lapsoselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Tänään lapsukaisen äiti oli kotona ja käytti häntä lääkärissä, kun on valittanut korviaan...

   Poista
 6. Karibian-matka olis nyt kylläpaikallaan =) Unelmoidaan siitä yhdessä. Sinulla sentään on pönttöuuni, jonka kyljessä se on mukavampaa. Minulla vain kaponen kaukolämpöpatteri, jonka kylkeen ei kyllä viitsi nojailla.
  Hyvää pääsiäisenaikaa sinulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinulle Sude ! Aurinkoa ja lämpöä odotellen :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)