Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 18. maaliskuuta 2016

Metsähän mieleni minun tekevi...


Eilen oli melko viileä tuuli ja siksipä olikin hyvä kävellä metsän siimeksessä. Elmoa yritin saada kaveriksi, mutta ei se ollut halukas lähtemään metsään, liekö pelännyt tuulen huminaa puissa...sillä kun löytyy kaikenlaisia traumoja eri ääniin. Siispä menin yksin.

Muurahaispesässä ei näkynyt minkäänlaista elämää vielä. Ajattelinkin minkähänlainen hyörinä siellä sisällä on :)

Itse kuljin jonkin toisen eläimen jäljillä. Jokin kavioeläin se oli, peuroja täällä liikkuu, mutta aika isolta näytti nuo jälket. Vieressä oma kumisaappaani jälki.Kiipesin piiitkän mäen päälle...kyllä tuli hiki! Osa leveästä polusta oli sulaa,osa lumista ja osa jäistä. Siellä ei ollut kenenkään ihmisen jälkiä, vain kavioeläimen jäljet. Tässä kuvattuna mäkeä takaisin tullessa loivalta osaltaan.Kuusten suojissa oli aivan sulaa.
Pihaan tultuani Elmo odottelikin minua kotirappusilla :)

Eilen sain myös tehtyä sen "kultaisen kuvapatsaan" pyhis.kertomukseen. Vinttiin menin katsomaan jotain materiaalia, niin löysin kaksi styroksi-laatikkoa. Tapettikirjasta kultasävyistä tapettia päälle (kiinnitys vain nuppineuloilla takapuolelta, niin ne voi sitten poistaa), kulta tarrasta silmät ja suu...ja kuinka ollakkaan ne sopivasti pysyvät hyvin päällekkäin, että saatiin siihen kokoa. Pyhis kirjassa luki, että alkuperäinen patsas on ollut kaksikymmentäsetsemän metriä korkea. Tässä kuningas Nebugadnesar ja patsas :)Ja tässä kuvassa Sadrak, Mesak ja Abed-Neko ovat joutuneet tuliseen pätsiin. Kuvassa ei erotu niin, että mulla on siellä myös ledtuikkuja "loimuamassa" paperiliekkien takana. Uunissa on myös takana "salalokero", josta kun irroitan irtoseinän, niin kun avaan uunin luukut, niin uuniin on ilmestynyt neljäs mies, joka on "Ihmisen Pojan näköinen" niinkuin Raamattu sanoo, eli Jeesus.


Toivottavasti lapset olisivat rauhallisia illalla ja "esitys" menisi hyvin. Onneksi meitä on nyt kolme "opea" tänän, toinen täti, joka on suunnitellut askartelun sekä vielä nuori mies "harjoittelemassa" pyhäkoulu toimintaa :)Ompelin myös huovasta hernepussin sinne illaksi leikkiin ja samalla laitoin herneitä likoomaan, kun muistais ne ennen lähtöä illalla laittaa multaan, niin sais joskus herneenversoja. Kirppiksellekin pitää mennessä viedä tavaraa ja muistaa ottaa autoon mukaan retkipeite(makuupussiksi), kun menen sinne tytölle yöksi.
Mukavaa viikonlopun alkua teillekin <3

6 kommenttia:

 1. Voi kun kivan näköinen tuossa ekassa kuvassa tuo metsä. Mukavan sula ja tasaisen, vihreä maasto. Nuo on muuten tosi mainiot jutut siihen raamatunkertomukseen. Luulisi lasten tuota mielenkiinnolla katsovan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä pyhäkoulu meni ihan hyvin, ei kylläkään nyt ollutkaan niin paljoa lapsia, kuin joskus...

   Poista
 2. Hauskan näköiset nuo kuvaelman hahmot ja efektit!

  VastaaPoista
 3. Jopas oli selkeät peuran kavion jäljet, meilläkin joskus harvoin niitä näkyy, kauriita ja hirviä on ehkä enemmän. Mukava metsässä on kulkea kun tuuli ei osu ja lunta ei enää niin paljoa ole! Varmaan lapset ovat innoissaan pyhäkoulussa!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)