Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 5. maaliskuuta 2016

Lauantaina


Vitamiineja :)

Vaihteeksi siivouspäivä. Mies meni viikonlopuksi näytelmäharjoituksiin, siinä syy. Ja siinä, että eilen ja torstaina olin niin väsynyt, etten "jaksanut" ruveta siivoamaan. Tostaina väsytti alkuillasta niin, että menin lepämään ja jopa nukahdin, vaikka en helposti päivällä osaa nukkua. Ajattelinkin, että tulenko taas kipeäsksi, mutta ei sentään.
Tänä aamunakin nukuinkin harvinaisen pitkään eli heräsin vasta kymmeneltä! Kun yleensä olen viime aikoina herännyt puoli 8 ja kahdeksan maissa. No siitä huolimatta kerkesin alakerran (eli siis keskikerroksen siivota),lämmittää hernesoppaa ruuaksi ja käydä Elmon kanssa kävelyllä metsässä. Oli siellä vähän lunta, jossa kahlata, toisin paikoin. Toisaalla saattoi sitten olla vähemmän, että oli kuin olisi polulla kävellyt. Orava oli aterioinut.


Joen rantaa... näitä "musta-valkoisia " talvikuvia...vaikka keväthän nyt on, onneksi :)


Pilvistä siis on. Ja meidän pieni talo näyttää myös aika harmaalta tässä säässä.


Aamulla kun tein aamu-askareita ajattelin, että saa hyöty liikuntaa kun ravaa näitä kolmen kerroksen portaita. Yritän kyllä aina saada monta asiaa samalla kerralla tehtyä, niinkuin aamulla asian huomasin :) Putsasin pikku huoneessa olevan kissanhiekka laatikon, sen jälkeen menin kellarikerroksessa olevan kissanhiekka laatikon putsaamaan, samalla sieltä toin ylös kuivumassa olevat pyykit ja levittelin ne pikku huoneen telineelle jatkokuivatukseen, menin yläkertaan putsaamaan makkarissa olevan kissanhiekka laatikon ja annoin samalla siellä olevaan vesikippoon niille vettä ja petasin yläkerran sängyn. Kissat usein päivällä torkkuvatkin yläkerran sängyssa mielellään. Varsinkin Rasmus, joka on usein yöllä ulkona.Tässä Rasmus poseeraa, istuen, vaan silmät painui kiinni :)


....ja tässä oli Hipsu.

Nyt taitaisi olla päiväkahvin aika. Ystävä kävi pari päivää sitten ja toi tuoreen pullapitkon, sitä taitaa olla vielä pala jäljellä...siis kahville :)
4 kommenttia:

 1. Samoja askareita, ihan tuota hernekeittoa myöte :) ihan nauratti

  VastaaPoista
 2. Joskus on hauskaa, kun saa nukuttua pitkään:) Tämä talvi tuntuu menneen jotenkin nopeasti. Sitä hämmästelee, että ollaan jo näin pitkällä maaaliskuussa; mihin se tammi- ja helmikuu meni:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeen nopeasti on talvi mennyt ja saa kevään ja kesän odotuksessa elää :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)