Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 1. maaliskuuta 2016

Kevät alkoi :)Pari maisemakuvaa eiliseltä kelkkailulta.
Tänään oltiin kaupungissa, eikä hukkaan mennyt tämäkään päivä. Tuli hoidettua useampi asia ja sai hyvät ruuat :) Takaisin tullessa otin tytöltä pyykkikassin, mistä tulikin mieleeni, että ne pyykit on koneessa vielä...
Käytiin myös hakemassa se lehtikassi, jonka sain roskalava-ryhmästä. Hyviä lehtiä, kerkisin jo paria vilkaista. Maalla-lehtiä, Koti ja keittiö, ym...

Ja hyvä onni jatkui...sain (saan) roskalava-ryhmästä kaksi valkoista hyllykköä....ja onneksi eräs ystävä tulee peräkärryn kanssa ne tuomaan meille, kun ei ne mahdu omaan autoon. Ne menee vartoomaan sitä olkkarin lattia-remonttia :)


Huonoa tuuria oli kun Hipsu rikkoi meiän teenhaudutus-kannun, sellaisen lasisen :( Yritti mokoma hypätä astiakaappiin sillä välin, kun mä otin sieltä toisen astian pöydälle... onneks ei enempää hajonnut!
Tuossa se nyt istuu muina miehinä viereisen kaapin päällä. Minä taidan lähteä ottamaan ne pyykit pois koneesta. Mies laittoi saunan lämpiämään.
6 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja sait, aikas mielenkiintoinen tuo roskalavaryhmä! Sellaista elämä on, pieniä kommelluksia, onnenhetkiä ja eteenpäin menoa!

  VastaaPoista
 2. Netti on mahdollistanut kierrätyksen tehostamisen. Tosi hienoa, että toiselle tarpeeton tavara löytää uuden omistajan.

  VastaaPoista
 3. Ihana kevät!
  Mukavaa kun toiselle tarpeeton on toiselle tarpeellinen ja tavara kiertää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, tänään just haettiin ne hyllyt :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)