Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Keskiviikko keskellä viikkoa

Niin on mennyt päivät tässä romujen vähentämisessä ja kirppistavaroiden hinnoittelussa. Ensimmäinen kirppisviikko päättyy huomenna, just ollaan menty plussan puolelle, mutta aion silti jatkaa toisen viikon....vastahan tässä päästiin vauhtiin :) Ei sitä heti voi lopettaa, kun tavaraa kuitenkin riittää...
Ainakin voi iloita siitä, että tavara vähenee kotoa. Luulis sen jossain näkyvän. Toivottavasti näkyis myös rahapussissa :)

Kaikenlaista muutakin ajan vietettä on kyllä ollut. Tänä iltana oli lauluharkat, menomatkalla vein taas kirpparille tavaraa. Pyhis vuoro on perjantaina, sinne olen tehnyt näytelmä rekvisiittaa tikku-nukeille. Aiheena on Jumalan varjelus. Siinä Danielin ystävät joutuvat pätsiin (eli tiilenpoltto-uuniin) kun eivät suostu kumartamaan kultaista kuvapatsasta...ai niin, se pitää vielä kehittää jostain :) Uunin olen jo tehnyt ja vanhat tikku-nuket kunnostanut ja parroittanut.
Tältä näytti liinavaatekaapin päällinen jo välillä...johtuen siitä, etten mahtunut omalla työpöydälläni touhuamaan, koska siellä oli muuta tavaraa.


Ihana sääkin on ollut, eilen tehtiin miehen ja koiran kanssa noin kuuden kilometrin lenkki (kävellen) ja mies lähti lenkille ihan paitasillaan (lyhythihaisena) eikä kuulemma ollut kylmä....itselläni oli huomattavasti enemmän päällä ja oli kyllä kuuma... Ensimmäiset jäätelöt ulkona tätä keväältä söimme sillä reissulla, emmekä olleet ainoita. Joku mies siinä söi myös ulko-jätskiä :)
Tänäänkin mittari näytti noin 8-10 astetta lämmintä, mutta tuuli tuntui tänään aika viileältä.

Mukavaa viikon jatkoa!

10 kommenttia:

 1. Oi, ihania sinivuokon lehtiä! Tuulettomassa paikassa auringossa oli kyllä lämmin, mutta huh että paitasillaan :-D Minullakin oli tosi kuuma, kun oli villapaita ja sen päällä vielä fleecepusakka, ja kannoin kiviä. Mutta ei uskalla vähentää vaatetta ettei vilustu - jokakeväinen ropleema!
  Menestystä kirppismyyntiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Itselläni rupesi viime yönä tuntumaan, että olisi jostain kylmää saanut,kun kurkku oli kipeä ja nyt on päätäkin vähän särkenyt ja nuha on, vaikka itse en ole niin vähissä kamppeissa kulkenut kuin mies...täytyy toivoa, etteitule enempää kipeäksi, kun seuraavina päivinä olis niin paljon aktiviteettiä.

   Poista
 2. Toivottavasti saat tavaroita myytyä, jotta kukkaron pohjalle jää plussaakin.
  Tuttua askartelutoimintaa: kaikki tyhjät tasot täyttyy työmaasta.

  VastaaPoista
 3. Onnea kirppis-myyntiin.. eikö olekin ihanaa, kun kevät koittaa pian..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vähän vaan meinaa nuhaa ym pukata, vaikka en ole mielestäni liian vähissä vaatteissa ollut...Tulis vaan kunnon kevät pian, nythän se on taas kylmää luvannut ja äsken kun hain postin (eli laskut :( )niin oli kylmä tuuli.

   Poista
 4. Hyvä juttu tuollainen kirppis. Mukavaa tekemistä, pientä rahantuloa ja tavaroista on muillekin iloa.
  Iloista kevättä sinulle ja perheellesi : )

  VastaaPoista
 5. Kirppiksen pito on kivaa, ei se laitto niinkään.
  Kevät keikkuen tulevi! Mukavaa näpertelyäkin sulla on ollut. Hyvää kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kivaakun vaan kauppa kävisi kunnolla :) Samoin sinulle hyvää kevättä!

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)