Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 25. maaliskuuta 2016

Hyvää Pääsiäistä!

Onko Pitkä perjantaina aina pilvistä ja harmaata? Muistatteko? Minun mielessäni Pitkä perjantaihin yhdistyy aina harmaa, pilvinen sää. Niin on nytkin.
Se liittyy varmaan Jeesuksen kärsimyksiin, mitä Hän saikaan kärsiä meidän edestämme!
Ja silti, kun itse on vain heikko ihminen, niin tämä päivä on lähtenyt huonosti käyntiin...tappelin tuon kameran kanssa, taas "kaikki" (lue: tällä kertaa kamera) putoili käsistä, niinkuin välillä varsinkin aamuisin tavarat putoilee käsistä...hermot on olleet tosi kireällä.. Onneksi mies on pääsiäis-näytelmissä, niin ei tule riitaa, yksinäni saan kiukutella :) Pääsiäis-siivous on tekemättä (kun viime päivinä on ollut niin paljon kaikkea muuta, lapsenlapsen hoitoa, kirppis hässäkkää, seurakuntaa...ei ole vaan riittänyt aikaa/inspiraatiota siivoukseen).
Ehkä mun täytyy yrittää huomenna heti aamusta siivota, vanhin poikakin tulee ehkä huomenna meille.


Kaksi isoa kassillista toin kirppikseltä takaisin tavaraa, jotka jäi myymättä...ovat nyt vielä kuistilla, ajattelin viedä ne suoraan ullakolle ja kun kesällä tulee ehkä mahdollisuuksia mennä myymään niitä johonkin kesä/katu-kirppiksille, niin en aiokaan niitä enää tänne sisälle ottaa. Onneksi jäin kuitenkin voitolle sen verran, että sain sillä rahalla ostettua melkein pääsiäis-ruuat.
Ja mikä hienoa ja mieltä kohottavaa on se, että nyt kävimme eilen ostamassa ne laminaatit olkkarin lattiaan + alusmuovin. Edullisesti saimme ne tarjouksesta, ihan hyvää ja kaunista harmaata laminaattia! Kiitokset vanhimmalle tytölle tarjous-vihjeestä <3 Nyt siis olemme askelta lähempänä lattia-remonttia...toivottavasti ei tule sitten takaiskuja siinä remontissa. Suunniteltu on sitä toukokuulle. Eilen oli Kylätalo-tilaisuus, ajattelin tuleeko sinne ketään, kun oli Kiirastorstai-ilta, mutta oli meitä 9 henkeä, eli ihan keskiverto määrä. Vaikka "vakituisia" puuttui, niin vastaavasti oli kaksi sellaista, jotka eivät ole ennen olleet. Meidän "virallinen leipurimme" oli lomalla, niin "Herra Lidl" oli leiponut meille tuoreen pullakranssin :) Ihan hyvä ilta oli. Nyt lopetan tämän höpinän, ja koitan raivata täältä tuota ylimääräistä tavaraa/krääsää pois tieltä, että pääsen sitten aamulla siivoamaan muuten. Ei luonto anna periksi kuitenkaan Pitkänä perjantaina siivota :) Mukavaa Pääsiäistä teille <3

13 kommenttia:

 1. Minulla sama juttu, siivota pitäisi, mutta ei tänä päivänä vaan voi. Eikä mennä kauppaan, vaikka kuinka olisivat auki. Huomenna sitten. Hyvää pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaasta säästä ja pikku-sateesta huolimatta onhan tämä pääsiäinen meille valon ja ilon juhla kokonaisuudessaan ottaen!

   Poista
 2. Iloista pääsiäistä! Toivottavasti huomenna alkaa aamu hyvin ja siivouskärpänenkin pääsee vauhtiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän me toivomme :) Tuli jo parempi mieli kun lämmitin torppaa ja keitin puuhellalla riisihiutale puuroa ja söin kera mustikkasopan. Aamupäiväinen pieni sadekin osoittaa loppumisen merkkejä :)

   Poista
 3. Minähän olen syntynyt aikanaan pitkänäperjantaina ja melkein aina sataa ja on harmaata. Ei meilläkään ole siivottu ja kuten tiedät Sesse mä en edes voi nyt siivota. Hyvät pyhät kuitenkin teille toivotan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sinä olet syntynyt pitkänä perjantaina...en tuota tiennytkään/muistanutkaan... Paranemista jalallesi ja Pääsiäisiloa kuitenkin <3

   Poista
 4. Pitkäperjantaita sinulle Sesse . ja terveiset Kainuusta. Lunta on ja lisää tulee. Illalla olimme kiirastorlstai illan ehtoolliskirkossa. Ihana hoitava kirkko . Tänään odotellaan lastenlapsia ja ruokaa on vaikka isommallekin porukalle. Joutessani törmäsin blogiisi. Olen siis eläkkeellä ja aikaa on nyt enemmän . Iloitsin blokeistasi ja jutuistasi. Siunattua pääsiäistä!tai ?

  VastaaPoista
 5. Kiva kun törmäsit :) tulethan toistekin. Pääsiäisiloa sinnekin!

  VastaaPoista
 6. Pitkäperjantain rauhaa sinulle Sesse.
  Meillä saa olla hermot kireällä. Se ei muuta hyvää osaa armostamme. Sen sinä ihan varmasti tiedät, muuten kirjoitin tämän, koska usein syytän rankasti itseäni hermostumisesta.
  Eilen saimme olla ehtoolliskirkossa. Se oli hyvä!
  Tänään kuitenkin hermostuin kun "piti" lähteä kirkkoon. Se oli kuitenkin siunaava kokemus. En ole siivonnut ja ihana että tänään saa viettää pyhää. Menemme pääsiäisvaellusta katsomaan. Siunausta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti ja siunauksellista pääsiäistä myös sinulle!

   Poista
 7. Siunattua pääsiäistä,sinulle.
  Meilläkin niin harmaailma lunta tullu yli 20 cm,ja hiukan tekee "pitkäperjantaista" valoisan tuo puhdas valkea lumi ...mutta onneksi olemme menossa iloa kohti!
  Olen käynyt kylässä :),vaikken ole kommentoinut:)

  risuenkeli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun olet käynyt :) Täällä on pikkuisen tihkuttanut vettä ja aika kuraisen näköistä on, kun märkää...vaikka luntakin on vielä myös jonkun verran...en ole (vielä ainakaan) ollut ulkoilemassa tänään,Elmo-koiruli on vaan yksin pihalla käynyt...ehkä lähden sen kanssa vielä lenkille...Pääsiäisiloa!

   Poista
 8. Ai, sinä olet huomannut sen myös, että useimmiten pitkäperjantain sää on synkeä. Joku vuosi sentään oli poikkeus siihen, mutta poikkeushan vahvistaa säännön...

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)