Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Hyllyjä ym.
Tänään käytiin taas kaupungissa. Ystävä tuli peräkärryn kanssa ja haettiin ne ilmaiset hyllyt. Hälle annettiin vaan bensarahaa/vaivanpalkkaa. Hyllyt menivät toistaiseksi autotalliin odottelemaan kunnon kevättä ja lattia remppaa.
Kävimme samalla reissulla myös Kasvihuoneilmiössä, ostin sieltä löytö-hyllystä metallilaatikon. Alkuperäinen hinta 10 e, nyt 2 e! Siinä oli vähän likaa, mutta lähti ihan pyyhkimällä. Ehkä vähän värivirhettä myös, mutta ei minua haittaa.


Kirjastossakin poikkesin tänäänkin, niinkuin eilenkin. Eilen lainasin kaksi luettavaa kirjaa ja tänään kaksi enimmäkseen katseltavaa kirjaa :)Eilen löysin sieltä ilmaishyllystä myös vanhan kirjan, jonka olen lukenut nuorena ja toisen kerran hyvin aikuisena ja nyt aion lukea sen kolmannen kerran, muistan että minusta se oli jotenkin ihana <3 Sininen linna!Tänään en menekään lauluharkkoihin, koska "kyytini" on kurkku karheana...sen sijaan menen miehen kanssa naapurikaupunkiin seurakuntaan illalla.
Hyvää keskiviikko päivää kaikille!

ps. Kompostointi on taas aloitettu. Kerään biojätettä tuohon emalikippoon :)

6 kommenttia:

 1. Eikö se kippo ala haisemaan sisällä ?
  Mulla on nyt viikon ollut kirppari pöytä enkä muuta ehdi kuin hinnoitella uutta tavaraa myyntiin ja viedä kun kauppa käy onneksi niin hyvin nyt , olen jo kolme ja puolisataa tienannut ja joudun ´pitämään vielä toisenkin viikon, saanhan siitä kesälomarahaa, vaikkei meillä enään vaunuakaan ole. . . .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, ompas sulla tosi hyvin käynyt kauppa... Tosta bio-jätteestä...ei se kerkii haista, kun sen tyhjennän kerran päivässä tiiviskantiseen Bocashi-kompostiämpäriin, johon lisätään samalla niitä bocashi-leseitä, jotka nopeuttaa sen hajoamista... :)

   Poista
 2. Ihanat emalikipot! Tämäpä kiinnostavaa, luin joitakin Montgomeryn kirjoja nuorena, mutten muista sinistä linnaa yhtään. Sitä en ole varmaan lukenut. Voisikin lainata kirjastosta, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin luin paljon niitä kaikkia sarjoja, mutta tuota Sinistä linnaa on vain se , ettei ole sarja :) Mutta tosiaan tykkäsin!

   Poista
 3. Ihania nuo emaliastiat! Tuonne Kasvihuoneilmiöön pitäisi joskus mennä käymään!

  VastaaPoista
 4. Tuon kirjoittajan Anna- ja Runotyttösarjaa meillä on useitakin kirjoja. Annan nuoruusvuodet jopa äitini aikanaan saama. Tuo Sininen Linna onkin ihan outo minulle. Sattuisipa jostain vastaan, niin olisi kiva lukea se itsekin ja varmasti tytötkin tykkäisi, kun nuo muutkin on niin mieluisia olleet.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)