Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Ei oo todellista.......miten sää voi vaikuttaa näin paljon mielialaan...
Nyt on ihan harmaata ja olo tuntuu ihan väsyneeltä, eikä oikein mikään kiinnosta :( Jos vertaa eiliseen, niin olo on ihan toista luokkaa. Väsymys johtuu kyllä siitäkin, kun en eilen illalla meinannut saada unta ja aamulla, kun mies oli lähdössä auttamaan yhdessä muutossa, niin hän oli unohtanut kännykän ja ilmeisesti myös avaimet sisälle, minä olin vielä sängyssä, kun hän huusi ulkona makuuhuoneen ikkunan alla mua...pitihän sitä nousta avaamaan hälle ovi ja samalla nousin sitten muutenkin. Kello oli seitsemän jälkeen. Miehillä oli kokoontuminen siihen muuttoon 8:lta kaupungissa.Eiliseltä ensimmäiset näkemäni leskenlehdet.

Ajattelin aamulla ruveta siivoamaan makuuhuonetta, mutta nyt tuntuu, ettei vois vähempää kiinnostaa...Vintissä kävin ja alkoi taas tuo tavaran paljous ahdistaa, vaan ei sitäkään viitsi näin kylmällä ruveta siivoamaan.Pitäs varmaan raa,asti kiertsiin kerätä tavaraa, kun ei kerran kaupaksikaan mene ... raha vaan olis hyvä olemassa. Nyt ei ole töitäkään ollut. Onneksi illalla on "laulusiskojen" tapaaminen ja harkat, niin tulee ehkä parempi mieli :)
Eilen kaupungissa kävimme rannassa syömässä jäätelöt...miehen ehdotus tietty, mutta oli siellä vähän kylmä tuuli ja järvikin suurimmaksi osaksi jäässä. Mutta aurinko paistoi :)Viimeisessä kuvassa meidän lintujen "lähiö" ikkunasta kuvattuna tänään. Saatiin siis tuo alimmainen pönttö miehen kanssa yhdessä tehtyä ja eilen hän laittoi sen kiinni pylvääseen.


Parempaa päivän jatkoa!

8 kommenttia:

 1. Kyllä se sää, ja aurinko tai sen puute, vaikuttaa. Olen huomannut itsessäni. Joten, aurinkoista aikaa sinne toivotan. Tuommoisia "miniaurinkoja", eli leskenlehtiä teillä jo pukkaa. Hauska lintulähiö:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen jälkeen kun olin siellä rannassa nähnyt nuo leskenlehdet, niin tulo matkalla näin auton ikkunasta tienvieressä niitä enemmnkin.Täällä maalla en ole vielä nähnyt...

   Poista
 2. Näin on. aurinko nostaa mielialan ylös ja sade alas. Mukavaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi taas tänään vähän aurinko paistaa :)Samoin sinulle Sylvi <3

   Poista
 3. Joko leskenledet kukkii.
  Pönttöjä tehtiin meilläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä jo kaupungissa kukkivat, täällä maalla en ole viel nähnyt...

   Poista
 4. Taitaa olla lunssa tulossa tai sitten laiskamato vaivaa;)

  VastaaPoista
 5. Flunssaa on aina vaan liikkeellä...ja niin on laiskamatojakin...ainakin täällä :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)