Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 27. helmikuuta 2016

Keväinen päivä
Tänään on ollut hieno sää. Aamusta oltiin ekalla kävelylenkillä. Silloin oli vielä 8 astetta pakkasta ja kylmä tuuli. Mentiin sen jälkeen kaakaolle kahvioon.
Toinen lenkki tuli tehtyä äsken, nyt oli jo lämmintä eikä enää tuullut. 4,5 astetta oli lämmintä."Räystäät tippuivat" :)


Tuli mieleen loru: "Tippuu, tippuu räystään suu, talitintit rakastuu"...

Saimme kävelylenkillä Elmolle luun, eräältä naapurilta. Siellä on Elmolla nyt askartelemista pihalla.
Itse laitoin olkkarin isoon ikkunat ne verhot, jotka aiemmin pesin. Samoin keittiön ikkunaan vaihdoin nyt unikkoverhot. Eilen oli silitys-päivä.

Toivon vintiltä-blogissa oli lahjakassin teko ohje myslilaatikosta. Sitä piti kokeilla, kun oli tyhjä myslipaketti säästynyt. Se oli yläreunasta vähän revennyt, niin lyhensin sitä vähän. Päällystin lahja/hylly paperilla ja laitoin reiät rei´ittimellä ja jostain tullutta turkoosia silkkinauhaa "kantimiksi". Ihan kiva tuli :)Tuolla samalla paperilla olen päällystänyt aiemmin tiskiaine-tablettilaatikosta tekemäni lehtikotelon.


Ja siitä leikatuilla "palloilla" koristanut pari ikävän mustaa lehtikoteloa.


Mutta nythän mulla on nämä "uudetkin" lehtikotelot.


Tänään oli kalaruoka-päivä. Paistettua kalaa (ja myös kalan pyöritteluun käytetyn lopun munan paistoin). Keitettyä perunaa, vaaleaa kastiketta ja salaattia. Nams!


Rattoisaa lauantaita! Muistakaahan katsoa UMK:n loppukarsinta klo 21.

4 kommenttia:

 1. Meilläkin syötiin kalaa, kalapuikkoja tosin vaan pottumuusin kanssa. Oli ihana ulkoilusää, ei voi valittaa ekasta lomapäivästä! Hyvä oli!! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno ulkoilusää oli tänäänkin, rakkaita vieraita oli käymässä, sen jälkeen kävin vielä kelkkailemassa ekan kerran tänä talvena. Oli tosi luistava keli potkukelkalle :)

   Poista
 2. Siellä UMK.n finaalissa on täältä minun kotikunnasta kilpailija, se Kimmo Blom. Ei ole sen kummemmin tullut perehyttyä noihin esiintyjiin. Ei tule äänestettyä ketään, edes oman kunnan "edustajaa". Kiinnostaa jonkin verran, mutta tulevat niin myöhään ettei tule katottua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me katottiin miehen kanssa, vaikka kumpaakin väsytti... :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)