Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 2. helmikuuta 2016

Talvi saapui takaisin ja näperryksiäTänä aamuna oli jo parempi olo ja luulin, että kyllä flunssa alkaa olla voitettu, mutta kun olen aamupäivän ollut ylhäällä, niin nyt iski jo väsy...
Mies toi mulle eilen flunssaläkettä apteekista, sellasta flunssa-juomaa, kyllä se auttoi. Enimmäkseen ole kyllä tehnyt viime päivinä vaan näitä istuma hommia :) Ja oikaissut sohvalle välillä.
Neulonut ja virkannut, täyttänyt ristikkoa,lukenut ja tietysti ollut koneella. Tykkään kirjoittamisesta, harmi kun siitä ei saa palkkaa :)
Tässä viime aikojen näperryksiä...olin jostain tarjouksesta ostanut joskus halpaa lankaa ja mietin mitä siitä tekisin...no mitäs muuta kuin neulepannan taas.
Väri on violettiin vivahtava sininen ja kun mulla on saadut violetti kaulahuivi ja violetit pöllö-lapaset, niin ajattelin pannan sopivan niiden kanssa. Koristelin sen huopuneesta neuleesta leikatuilla kukilla ja violeteilla helmillä.


Tuossa viimeisessä kuvassa väri näyttää ihan violetilta, mutta kahdessa ensimmäisessä kuvassa väri on lähempänä oikeaa.

Tämä nalle-pariskunta on jo aikaisemmin tehty, ihan omasta päästä, ilman mitään ohjeita ja sen se on näköinenkin...Aikani kuluksi sen joskus tein. Napit heiän vaatteisiin ompelin vasta eilen.

Kerrankin kävi hyvä tuuri, meidän vanhasta "lämpö(sähkö)tyynystä" oli tyynyliina likaantunut ja "riisuin" sen pyykkiin, niin huomasin, että kun olin kerran rikki menneestä tyynyliinasta tehnyt pienen tyynyliinan (ja ajatellut, että vien sen vaikka kiertsiin joskus, se käy lasten tyynyihin), niin se olikin just sopiva tuohon lämpötyynyyn. Tuolla tyynyllä on muuten hyvä lämmittää kylmää petiä, vaikka ei sitä ole juuri tullut siihen tarkoitukseen käytettyä, paitsi ennen mökillä talvisin. Tarpeen olisi joskus täälläkin, vaan ei ole tullut käytettyä.

Sen verran tein, että vaihdoin pikkuhuoneen laverisohvaan peiton ja tyynyt ja laitoin lattialle tytöltä saadun maton. Vähän vaaleampaa väritystä, kuin jouluna. Heti piristi :)

Päätä särkee taas, pitäsköhän mennä huilaamaan... hyvää tiistaipäivää teille!
6 kommenttia:

 1. Lepo on parasta hoitoa! Väsyminen on tarkoituksenmukaista.
  Oikein kivoja töitä, ja paljon. Todella terävä kuva tuo maisemakuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilinen meni vielä osittain lepäillessä, tänä aamuna oli ensimmäisen kerran pää normaalin tuntuinen ja sain vähän keittiötä siivottua, jokohan tässä alkais olla terve :)

   Poista
 2. Suloisia tyynyjä ja muutkin näperrykset. Kannattaa levätä rauhassa jos väsyttää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti se piristää, kun vaihtaa vähän sisustusta. Tänään oli jo aamusta ihan normaali olo, toivottavasti flunssa on voitettu :)

   Poista
 3. Kivoja yksityiskohtia; kuten nuo tekemäsi nallet ja sitten nuo tyynyt. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 4. Kyllä tänään on ollut jo suunnilleen normaali olo :) Saunassa käytiin äsken .

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)