Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Rakkaita "vieraita" ja kelkkailuaIhana sää jatkui tänäänkin. Kaksi tytärtäni oli käymässä ja tytön tyttö. Sen jälkeen kävin potkukelkkailemassa ensimmäisen kerran tänä talvena. Elmo lähti mukaan "irtonaisena" ja nautti juostessaan kovaa vauhtia vieressä tai perässä. Oli tosi luistava keli.Pari kertaa meinasi "mopo karata käsistä." Naapuri tuli potkukelkalla myös vastaan koiransa kanssa, niin Elmo kääntyi kotiinpäin heidän mukanaan... itse kävin kääntymässä ehkä noin kilometrin päässä ja takaisin tullessa taas tavattiin samat vastaantulijat kera Elmon, jolloin se kääntyi taas kotiin päin mun mukana juosten :)
Naapuri huikkasi minulle : "Säähän oikein hurjastelet", kun vauhdissa vaan huusin Elmolle: " Tulehan Elmo kotiin." Olimme siis vain tällä meidän ohi menevällä pikkutiellä. :)


Olin ihan kuumissani, kun tulin kotiin ja piti hetken aikaa sohvalla pötköttää. Nyt ulkona on jo melkein pimeää ja mieskin lähti pelaamaan sählyä.
Saan (toivottavasti) Roskalava-ryhmästä huomenna kasan sisustuslehtiä naapurikylästä, niin mennään käymään siellä huomenna.
Nythän mulla on noita lehtikoteloitakin.


Eipä tässä kummempia. Rupean tässä "iltapalalle". Nää tän postauksen auringonlasku-kuvat on jonain aiempana päivänä otettuja. Mutta Elmo nauttimassa auringon paisteesta postilaatikkojen luona on ihan tätä päivää. Kai sekin odotteli tyttöjen saapumista :)

6 kommenttia:

 1. Nyt on ollutkin tosi mahtavia kelkkakelejä

  VastaaPoista
 2. Kiva kun pääsit kelkottelemaan sydämen innolla ja Elmo nauttimaan kirmailusta, varmasti oli onnellinen! Saitpa mukavia vieraita!!

  Hienot auringonlaskun kuvat.

  VastaaPoista
 3. On muuten upeat auringonalaskukuvat! Minä en ole kelkkaillut vielä yhtään vaikka menopeli pihassa onkin. Täällä on lumiset tiet, joten ei ole vielä kelkkakelit parhaimmillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa lähteä kun tilaisuus tulee :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)