Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 20. helmikuuta 2016

Pulloja...ja vielä enemmän pullojaMeinasin laittaa otsikoksi "Omituisuuksia", koska mulla on ollut tuo omituinen viehtymys värilliseen lasiin ja siinä sivussa on tullut tuota kirkasta lasiakin. Tällä kertaa kuvasin ikkunoilla ja WC:n katonrajassa olevalla "hyllyllä" olevia pulloja. Niitäkin joskus keräsin "enemmän virallisestikin" ja silloisessa asunnossa , jossa asuin lasten kanssa yh:na oli ikkuna, jossa oli leveä ikkunataso, siinä pullokokoelmani pääsi valossa oikeuksiinsa :) Tykkäsin siitä näkymästä muutenkin, koska ikkunan ulkopuolella oli vaahtera, joka oli aina erinäköinen vuodenaikojen mukaan.
No, sitten kun lopetin virallisen pullojen keräilyn, niin mielenkiinto erilaisiin pulloihin on säilynyt, ja niitä on aina pikkurahalla tai ilmaiseksi tullut vastaan. Niin onhan niille pitänyt koti antaa, vaikka meillä ei todellakaan ole tilaa niille, siksipä ne ovatkin yleensä ikkunoiden välissä...

Ensin olkkarin ikkunan välissä olevat.Näistä tuo vasemman puoleinen kirkas pullo sekä eifeltornin muotoinen pullo ovat lapsuuskodistani, eli jostain 70-luvulta ainakin.Vihreä pullo kuului ennen pullokoelmaani ja ruskea on tuttavien pihakirppikseltä.Tässä kuvassa olevat ovat enimmäkseen kirppikseltä.
Yläkerran makkarin ikkunalla on lisää enimmäkseen vielä pienempiä pulloja.


Nämäkin on enimmäkseen kirppikseltä/kierrätyksestä. Kuin myös alemmassa kuvassa olevat.Silloin ennen kun mulla oli se pullokokoelma, niin silloin keräsin enemmän isoja pulloja, mutta nyt tilan puutteen ja kätevyyden takia olen siirtynyt pieniin pulloihin :)

Mutta kuistin ja eteisen välisessä seinässä olevan ikkunan välistä löytyy muutama isompi pullo.


Vielä lisää aivan pieniä pulloja löytyy vessan katonrajassa olevalta hyllyltä.
Lauantaiset terveiset ja mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Hienot pullokokoelmat, kauniisti erivärejä! Hyvää viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Hauska kokoelma ja mainiota, että sulla on sellaisetkin pullot, jotka ovat lapsuudestasi asti tallellla.

  VastaaPoista
 3. Vanhat pullot ovat kyllä kauniita, vallankin apteekin pullot!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista ja hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)