Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 12. helmikuuta 2016

Lunta ja töiden loppuNyt on työt loppu taas ja minäkin aika loppu...selkä on nimittäin niin jumissa, etten lähtenyt srk:ntaankaan , mies sai mennä ihan itekseen. Paitsi, että oli sille pari kyytiläistä tulossa. Eilisillasta tuo selkä on vihotellut, talon viimeiset särkylääkkeet otin eilen illalla ja ajattelin, mitenkähän työpäivä menee, kun ei ollut särkylääkettäkään. Ihmeen hyvin se kuitenkin meni olosuhteisiin nähden, välttelin kyllä pehmeitä tuoleja (niistä ei meinaa päästä ylös).
Töiden jälkeen kävin ostamassa särkylääkettä, en kyllä vielä ole ottanut. Kun kotiin tulin, niin ensimmäiseksi menin pikkuhuoneen sohvalle oikaisemaan selkääni, tuntui että se oli ihan jäykistynyt, kun sitä oli vaistomaisesti varonut töissä. Vähän siinä yritin sitä venytellä ja eikös se ylösnoustessa ollut entistä kipeämpi :( Kyllä se siitä sitten, kun ensin vaan pääsi sängystä ylös.
Hercule Poirottia katselin ja samalla söin mikrossa lämmitettyä ruokaa ja sen jälkeen mikrossa lämmitettyä eilistä kahvia (kun sitä kylätalolta jäi niin paljon) , pikku rieskan ja kakun palan.

Lapset päiväkodilla iloitsivat lumesta, tekivät uudessa hangessa lumienkeleitä ja kierittelivät isoja lumipalloja. Tekivät toisen hoitajan kanssa ison lumiukon pihaa vartioimaan :) Tuollaiset 1-3 vuotiaat osaaavat kyllä iloita :)
Sunnuntainahan se on ystävänpäivä, noiden pienten kanssa ei tehty mitään ystävänpäivä juttua, ne on vähän liian pieniä siihen ja lisäksi meitä oli vajaa miehitys muutenkin. Kaksi vakituista hoitajaa oli tänään poissa ja minä vain sijaisena, onneksi oli lapsiakin osa poissa.

Eilen olin puolet päivästä isojen puolella, oli kiva taas tänään mennä pienten puolelle, kun se oli jo tuttu osasto.
Kaksi ystävänpäivä korttia sain postissa. Kiitokset Minttuliini ja Risuenkeli <3 Laitoin ne tähän postauksen kuvitukseksi. Jos tekstit eivätnäy noissa kuvissa, (en ymmärrä miten meillä on aina niin pimeätä, ettei kuvat meinaa onnistua ollenkaan), niin violetissa kortissa lukee: "Elämässä suurin rikkaus on ystävyys" ja vaaleassa kortissa: "Ole iloinen lahjoista elämän suomista, rohkein mielin, hymyillen katso huomista." Luultavasti kirjoitan vielä ystävänpäivä-postauksen huomenna tai sunnuntaina, joten siihen asti hei!


2 kommenttia:

 1. Nyt on tauko töistä tarpeen.
  Uskon että löydät sopivaa liikkumista ja liikkeitä niin että selkä vertyisi.
  Olisi aivan hienoa että saisit fysioterapiaa. Itse sain terveyskeskuksesta aivan yllättäen. Ei siis kertaakaan hierottu, mutta sain liikeohjeita joiden harjoittamista seurattiin ihan vain muutaman kerran avulla. Kyllä se on auttanut.

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä vain ja kiitos myös sulle kauniista ystävänpv kortistasi, mä sain niitä 10 kpl ja saman verran itsekkin lähetin.
  Mulla on yhä tuo polvivaiva ja lonkka kipee, ei mullakaan oikein lääke auta mutta voltaren geeli helpottaa joksikin aikaa, oletko sitä kokeillut ?

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)