Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 23. helmikuuta 2016

Kaupungissa





Kiitos kannustavista kommenteista! Selkä on aika hyvässä jamassa, kaupungissakin pystyi kävelemään ihan ilman erityistä varomista. Tässä kaupunki-kuulumisia.
Ensiksi kävin nuorimman tyttäreni luona, sen jälkeen hain Roskalava-ryhmästä saamani "pakkauksen". Eli kuusi harmaata lehtikoteloa.(Itselläni oli ennestään 4 samanlaista,joista yksi oli vähän rikki, niinpä vaikka poistaisin sen, niin nyt minulla on monta koteloa samaa sarjaa, joten voin poistaa eriväriset ja -pariset kotelot hyllystäni). Lisäksi sain vielä samalla kolme täyttä rullaa turkoosinvihertävää hyllypaperia sekä kaksi sini/turkoosi kukkaista sohvatyynyn päällistä. Kiva!











Käväisin myös kirjastossa, en lainanut mitään. Olen lukenut Lea Krantzin inkeriläis-kirjoja Eilisen varjot ja toinen osa Punainen aurinko. Kävin katsomassa onko niihin jatkoa, mutta ei taida olla.






Seuraavana oli luterilaisen srk:n ruokailu: Kypsää lohta, perunamuusia, vihanneksia, punajuurta ja salaattia. Hyvää! Päälle kahvia ja vohveli. Sen jälkeen lähdimmekin jo ajelemaan kotiin päin ,mutta poikkesimme vielä kirpparille. Ostin sieltä kauniin värisen ja ihanan pehmeän neuleen , 1 e.
Kauniin peltipurkinkin olisi saanut 20 sentillä, mutta mulla nyt on ylimääräisi purkkeja muutenkin, en viitsinyt ihan vaihtelun vuoksi ostaa, vaikka halpa olisi ollutkin :)











Poikkesimme myös Tokmannille, jossa oli jäätelötuutit 0,29 e/kpl eli sieltä tulomatkalle jälkkärit. Ei kyllä ollut ihan järkevä idea syödä autossa, kun siellä jäätelön sisällä oli jotain suklaakastiketta ja minä valutin sitä vahingossa takilleni, niin että nyt se pitää pistää pesuun...
Aurinkokin alkoi paistamaan ja ihan hyvä päivä ollut, edullista hauskanpitoa :) (Tosin ostin myös ihan kaupasta uuden Ihana-askartelulehden, se ei kyllä ollut ihan huokea, mutta nimensä mukaan ihana!










Mun vanhimman tytön tyttö on taas ollut kipeänä, heillä on nyt perheessä ollut flunssaa vuoronperään ja uudestaan,tyttären pojallakin oli keuhkokuume. Niin menen huomenna pikkuneitiä hoitamaan, jos kuume vielä on päällä, että äitinsä pääsee välillä töihin.




Terveiset Hipsulta :D









Ps. Hipsu on talvisen sisällä olon seurauksena lihonut niin, että miehen nimitys siitä on nykyisin "Paksu poika". :)

9 kommenttia:

  1. Käsityö- ja askartelulehdet ovat kalliita, mutta niistä onkin sitten iloa vuosikausiksi eteenpäin.
    Juusolla on jo selvästi kevättä rinnassa. Eiköhän tuo Hipsukin siitä vähitellen aktivoida.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin säästän kaikki askartelulehdet, joita silloin tällöin ostan, enimmäkseen kirppikseltä, mutta joskus myös uutena.

      Poista
  2. Kauniin neuleen olet löytänyt! Ihana kisu! Hyvää vointia sinulle loppuviikkoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neule on kiva, samoin Hipsu :) Samoin sinulle hyvää loppuviikkoa Pelaguu!

      Poista
  3. Ihanan värinen neule, kuin karkkia <3 Katsoin juuri tänään tuota lehteä kaupassa kun oli niin ihanan näköinen kansikuva mutta en askartele niin katsoin vain. Kiitos Hipsulle terkuista, täältä rapsutukset <3

    VastaaPoista
  4. Väri on kaunis, pinta pehmoinen ja hinta sopiva :)

    VastaaPoista
  5. Lea Kranzin jotain muita kirjoja olen lukenut ja tykkäsin niistä. Tuo ostamasi neule on kyllä erittäin kaunis! Toivottavasti sinun selkäsi tulee pian kuntoon ja tyttären perheessä menee flussakausi ohi. Ja se keuhkokuume!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)