Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 16. helmikuuta 2016

Aurinkoisia kevätmietteitä
Lainasin edellisen kerran kirjastossa käydessäni Kevätihmisen puutarha-kirjan. Eittämättä olen kevät-ihminen, joten pitihän se lainata, kun hyllyssä vapaana oli. Kuvituksena teillekin maistiais-kuvia kirjasta. Muuten en ole siihen vielä kerinnyt paneutua tarkemmin.
Sen sijaan eilen lueskelin niitä muutamaa puutarha-lehteä, jotka omistan. Samalla tuli luettua omaa puutarha-päiväkirjaani. Luin sieltä, että viime keväänä mulla oli kukkinut pihalla 16 tulppaania, vau! Tuli ikävä kevättä!
Kävin myös netissä katsomassa joitakin perennoja, jos tilaisin muutaman, kun saan rahaa :)

Tänään on ollut aurinkoinen päivä, ja olimme kaupungissa käymässä. Kävimme samalla tuttavalla, josta saimme mukaamme tulostimen jossa on kopiokone samassa. Tässä entisessä tulostimessa on vain tulostus. Kävimme vain ostamassa siihen johdon, joka oli hävinnyt.
Nyt olisi hyvä ilma ulkoillakin ja mies lähtikin koiran kanssa ulos, ehkä menen vielä itsekin....kaupungissa kun ei kovasti tullut ulkoa oltua.
Eilen kyllä oltiin, kun oltiin jakamassa lehtiä postilaatikoihin, illalla olikin vielä vähän selkä kipeä.
Perjantaiksi tulikin taas töitä.


Eilen oli parvi Keltasirkkuja (niin ainakin luulisin) meidän lintulaudalla, ne ilahduttivat minua. Eipä tänään enempää, menen vielä ulos, ennenkuin aurinko häviää :) Aurinkoista päivää sinullekin :)Terveisin Sesse Kevätmieli :)

3 kommenttia:

 1. Selasin tuota samaista kirjaa sen ilmestyttyä. Siinä on ihania kuvia.
  Tänään oli upea ulkoilupäivä. Aurinko lämmittää jo selvästi. Kyllä se kevät sieltä tulee ja valoisuus senkun lisääntyy.

  VastaaPoista
 2. Tuo kirja on upea, pitääkin nostaa se yöpöydälle kevää odotusta helpoittamaan.

  VastaaPoista
 3. Minä joskus vuosia sitten laitoin tulppaaneja kasvamaan, mutta niistä tykkäsi sitten joku muukin, eli jänikset söi. Pitäisi laittaa jotain verkkoja etteivät pääsisi kaikkea mussuttamaan.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)