Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 13. helmikuuta 2016

Aurinkoa ja ystävänpäivää!
Otin illalla lihaksia rentouttavan lääkkeen ja nukuinkin tosi hyvin, aamulla oli selkä jo vähän paremmassa kunnossa. Päivällä kävin miehen ja koiran kanssa kävelemässä, kun aurinko paistoi kutsuvasti. Piti taas ottaa aurinkoisia maisema kuvia. Tavattiin naapuri tuossa matkalla ja hänellä oli myös selkä kipeä ja oli juuri lukenut netistä, että kannattaa kävellä. Tosin hän oli potkukelkalla liikkeellä :)
Siihen tuli toinenkin naapuri myös potkukelkalla koiransa kanssa ja Elmo sai seuraa.

Ihanaa oli nähdä aurinkoa välillä. Ja kyllä se taisi pitää paikkansa se naapurin sanoma, kun on sen jälkeen selkä ollut taas parempi.
Huomenna ollaankin miehen kanssa "eriseuraisia", sillä mies menee aamupäivällä toiseen seurakuntaan, kun eräs ystävä oli meitä pyytänyt sinne ja kun mua taas oli pyydetty omaan seurakuntaan, niin mä olen menossa sinne....
Katsotaan nyt kenen kyydissä pääsen, mutta kyllä se järjestyy. Miehellä kun on illalla sähly , niin mieluummin menee aamupäivällä srk:n, minä taas menen iltapäivä-tilaisuuteen.


Toivottelen tässä samalla kaikille blogi-ystäville HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ , tämän rakastuneen lintu-pariskunnan myötä <3 (Tämä on oma versioni Unelmien talo ja koti-lehdessä olleesta ohjeesta :)

11 kommenttia:

 1. sulosia,ihanan värisiä....ja niin kevättä rinnassa ;) tipusilla:)
  kiitos!!!
  aurinkoista ystävänpäivää!

  risuenkeli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti ei aurinko enää paista, mutta siitä huolimatta aurinkoista YP ! :)

   Poista
 2. Oikein iloista ja valoisaa Ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 3. Hyvää ystävänpäivää ja antoisaa sunnutaita:) Tuo tekemäsi lintujuttu on ihana. Onko se huovasta? Rupeaa tuntumaan, että kyllä minunkin pitää sitä huopaa hankkia... Sielläkin vielä potkukelkat kulkee. Niitä harvemmin nykyään näkee. Meillä nökötttää pihassa iso ja pieni. Kolmas on rikki ja se on harmi, sillä se oli lapsuudenkodistani ja minä itse rikoin sen muutama talvi sitten. Oli jäinen mäki ja kelkka päätyi ojan puolelle ja työntöaisa irti. Ennestäänkin kelkka oli jo aika rähjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On linnut huovasta. Yhdeltä ystävältä olin huopa-paloja saanut, niin nyt niille on tullut käyttöä :)Meilläkin on pihassa yksi potkukelkka, jonka ostin kierrätyskeskuksesta, silloin kun olin siellä töissä. Meillä oli aiemmin myös kelkka lapsuuden kodistani, sen oli joku vielä minulle antanut lapsena, mutta oli ihan aikuisten kokoa, siitä meni myös työntöaisa hajalle, yritettiin sitä korjata, vaan ei se kestänyt...kai se hävitettiin silloin kun muutettiin kerrostaloon kaupunkiin... Hyvää Ystävänpäivää!

   Poista
 4. Siis mikä ihmeen aurinko? Sellaista en ole puoleen vuoteen nähnyt : ) Upea lintukoriste. Avarassa luonnossa oli eilen albatrossipariskunta ja ne oikeasti tykkäsivät toisistaan.

  Hyviä kävelyretkiä teille ja hyvää ystävänpäivää : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tälläkään enää paista. Se Avara luonto taisi tulla aamulla uusintana, kun näin myös ne albatrossit, ihanat, elinikäinen pariskunta :)
   Hyvää ystävänpäivää!

   Poista
 5. Siis mikä ihmeen aurinko? Sellaista en ole puoleen vuoteen nähnyt : ) Upea lintukoriste. Avarassa luonnossa oli eilen albatrossipariskunta ja ne oikeasti tykkäsivät toisistaan.

  Hyviä kävelyretkiä teille ja hyvää ystävänpäivää : )

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)