Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 9. tammikuuta 2016

Vaatteet on mun aatteet...


Tuo postauksen nimi taitaa olla jostain laulusta :) Mutta vieläkö muistatte Tyyli-lyylin maalaistyyli-postaukset?
On tainnut jo jokunen aika vierähtää meikäläisen maalaistyyli-postuksista. Tuli eilen vaan mielen ja kuvasin eilisen pakkaspäivän asut. Ja tuo "vaatteet on mun aatteet" sopi niin hyvin otsikoksi, koska näin kierrätys-henkisenä ihmisenä mun lähes kaikki vaatteet on kierrätettyjä. Tosin rikoin sitä periaatetta heti tänään, kun ostin halpakaupan alesta puoleen hintaan toppahousut...no se oli viime päivien pakkasten syy :)Mutta siis eiliseen. Meillä on ollut taas talven tyyliin makkarissa noin 13-15 astetta lämmintä, koska siis pidämme ihan tarkoituksella öljylämmityksen pienellä ja poltamme lisäksi ilmaiseksi saatua puuta.Ja tuo on ihan hyvä nukkumislämpö. Lisäpeitto vaan tarpeen mukaan ja uni maistuu.
Eikä keittiössä liioin ole aamulla kovin lämmintä, ennenkuin jos/kun laitamme puuhellaan tulen. Siis eilisaamun asuun.
Olen joskus tytöltä saanut joululahjaksi oikein paksun fleese-aamutakin. Se on niin paksu, etten voi pitää sitä kuin talven kylmimpinä päivinä, koska muuten siinä tulee heti kuuma. Mutta nyt se oli onnen omiaan :) Alla on pitkähihainen, polvipituinen yöpaita kirppikseltä ja jalassa pitkät "kalsarit" ja jopa kahdet sukat + itse paksusta langasta virkkaamani tossut sekä säärystimet.

Päivän asu oli tällainen: Tytön entiset puuvilla-housut pitkien kalsareiden päällä, lyhythihainen paita ja pitkä lämmin villatakki kierrätyksestä. Sukkatilanne sama kuin aamulla.

Illalla menimme seurakuntaan, niin silloin piti pistää vähän "parempaa" päälle eli jostain saadut farkut, toisen tytön entinen neuletunika ja kaulassa äidin entinen kaulakello.

Toivottavasti viihdyitte taas tyyli-lyylin seurassa :D
Loppuun vielä asia, joka oli mulle iloinen yllätys. Olin nimittäin saanut sähköpostia eräältä pitkäaikaiselta lukijaltani. Olin tosi iloinen :) Ja kaiken lisäksi hänellä on minulle yllätys, jee :) se tulee postissa...ja musta on niin ihmeellistä, että vaikka mun blogissa ei ole mitään erikoista, kirjoittelen vaan niinkuin ihminen ihmiselle tai ystävä ystävälle, niin moni kuitenkin jaksaa käydä lukaisemassa ja kommentoimassakin, se on mahtavaa! Olette ihan parhaita lukijoita! Ottakaa vastaan nöyrimmät kiitokseni, te kaikki <3Ps. meinasin etsiä vanhoista kirjoituksistani ne tyyli-lyylin postaukset, mutta en jaksanut, kun kirjoituksia on niin paljon, enkä alkuaikoina tajunnut laittaa tunnisteita. Mutta jos joku haluaa vilkaista niin tässä ainakin pari. 19.12. 2012 ja 7.10. 2014.

8 kommenttia:

 1. Maukka Perusjätkä taisi laulaa tuota joskus;) Hyvät on asut ja pääasia, että on lämmintä. Kyllä tässä vaikka minkälaista kerrosta ja viritystä saa laittaa välillä päälleen;)

  VastaaPoista
 2. Mukavan lämpimiä asuja, niitä tarvitaan kun asustaa vanhassa talossa. Miulla on sellanen fleesehaalari, lämmin kuin mikä.

  VastaaPoista
 3. Olen tykännyt käydä blogissasi. Uskallan sanoa että melkein joka päivä kurkistan onko postaus.
  Täällä on sopivan tavallista ja positiivista tekstiä. Myös sopivasti elämään kuuluvia haasteita ja kysymyksiä. Täällä ei ole pelkkiä kehumisia vaan oikeaa elämää johon kuuluu myös iäinen puoli ja elämän perustotuudet.

  VastaaPoista
 4. Maukka perusjätkän biisiään tuo on.. Ihana tyyli-lyyli postaus, nää on hauskoja.. Mulla on samantyyppinen tyylilyyli muoti sinun kanssasi.. Lisää tyylilyyli postauksia!

  VastaaPoista
 5. Kyllä nyt on saanutkin pitää monia vaatekerroksia. Punainen on minusta piristävä väri näin talvella:) Olen iloine, että joskus tämän blogisi löysin. Taisi olla blogilistalta kenties.

  VastaaPoista
 6. Sinulla on hoikka vartalo, mikä helpottaa kovasti pukeutumista. Mukavia asuja myös. Blogistasi välittyy sellainen rauhallinen, mukava tunnelma : )

  VastaaPoista
 7. Sinulla on hoikka vartalo, mikä helpottaa kovasti pukeutumista. Mukavia asuja myös. Blogistasi välittyy sellainen rauhallinen, mukava tunnelma : )

  VastaaPoista
 8. Viileässä saa hyvät unet. Minäkin nukuin ennen noissa lämpötiloissa kun mulla oli kissa ja se kulki ulkona niin pidin sille aina ikkunaa auki josta se kulki. Ilma pysyi viileänä ja uni maittoi. Nyt en ihan noin viileässä enää nuku mutta ikkuna aina pienesti raollaan. Ihanan väriset neuleet tuo turkoosi ja punainen. Tykkään myös noista löysistä kauluksista mikä punaisessa on :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)