Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 26. tammikuuta 2016

MyöhästynytTämä on se myöhästynyt...jouluksi saamamme Amarylliksen toinen kukkavarsi alkoi kukkia, neljä kukkaa siihenkin tulee,kaksi niistä on jo auennut.

Tänään olin töissä vaihteeksi ja illan olen ollut taas niin väsynyt. Jo aamulla oli aikamoinen keli, jäisen tuntuista vettä satoi ja tiet olivat loskaa. Auto meinasi lähteä kohti piennarta, kun pyörät alkoivat vetää autoa sivuun loskassa...onneksi mies sai pidettyä sen tiellä.
Päiväkodilla satoi myös vettä aamupäivällä kun olimme ulkona ja piha alkoi jo silloin muuttua loskaiseksi. Iltapäivän puolentoista tunnin ulkoilu sen sijaan sujui kuivemmissa olosuhteissa, siinä suhteessa, ettei satanut. Mutta piha oli entistä vetisempi.
Kaupassa kävin töiden jälkeen ja ostin Maalla-lehden, kun siinä on juttu Saaripalstan Sailasta. Samalla tietysti tein ruokaostokset. Mies oli jo tullut mua odottelemaan ja päästiin sitten kotiin viiden jälkeen. Lämmitin meille lihapiirakat ja sen jäkeen menin sohvalle pötköttelemään ja lukemaan Maalla-lehteä.
Mies sitten myöhemmin keitteli meille kahvit ja jaksoin nousta kahville, kera puolikkaan viinerin :) Eli rasvaa tuli syötyä lihapiirakassa sekä viinerissä, mikähän siinä onkin että väsyneenä lankeaa rasvaan ja sokeriin...ja sitten on varmaan entistäkin väsyneempi.

Eilen tuli kutsukirje sinne Hesaan Kirurgisen sairaalan Erikoishammashoidon poliklinikalle, vajaan kahden viikon päästä se olis. Eipä tässä nyt muuta kuin haukotuksin Sesse!Ps. Tulihan mulle piristykseksi tänään postissa kortti ystävältä, kiitos Minttuliini <3

3 kommenttia:

 1. :) hmm....lisää jouluylläreitä....kukkien muodossa
  Hyvää alkanutta viikkoa!!

  risuenkeli

  VastaaPoista
 2. Onneksi ette päätyneet ojaan! Ikävää tällainen huono ajokeli, helppohan se on minun riemuita kevätkelistä, kun ei tarvitse nyt mihinkään tien päälle lähteä, voi vain olla kotona ja möllöttää.
  Kahvia ja viineriä tekee tosiaan mieli väsyneenä, mutta eihän ne piristä, väsyttää toden totta vain entistä enempi!

  VastaaPoista
 3. Täällä ei vielä eilen ollut loskaa, mutta lunta pyrytti kovasti. Nyt on mittari nollassa, joten kaipa tuo keli alkaa täälläkin loskaantua.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)