Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Loppiaista ja pakkasta!Niin se on tästäkin joulusta "selvitty"....no ei vaiskaan, hyvinhän se meni, vaikka ei mulla oikein tänä vuonna ollut ennen joulua sellaista odotusta ja joulumieltä... Nyt ollaan siis Loppiaisessa ja pakkanenkin paukkui yli 20 asteessa, aamulla taisi olla 23,5 astetta. Hrr...en tykkää pakkasista.
Rasmus näytti mallia miten kannattaa pakkaspäivä viettää: olla sisällä ja tehdä olonsa mukavaksi :)


Käytiin me aamupäivällä autolla halpis-kaupassa (no jaa, se on suhteellista se halpuus...). Kahvilla (oli ilmaiset pullakahvit), luettiin uusimmat lehdet kahviossa, tavattiin tuttuja ja ostin palovaroittimeen uuden patterin. Kaupanpäälle sain vielä kassalta heijastimen ja lisäksi siellä oli ilmaiseksi tarjolla yksi pieni joulutähti/per asiakas. Tässä kotiin päässeenä se.Mies meni sen jälkeen vielä koiran kanssa lenkille...minä en halua tuolla pakkasella olla ulkona jos ei ole pakko. Kun naama, erityisesti nenä, on nuorena paleltunut, niin se(kään) ei tykkää pakkasesta.
Uuden kukkasen myötä siivosin molemmat kukkapöytäni ja poistin sieltä vihdoin sen kuihtuneen paprikan ja otin kiinanruusut sivuun, että vien ne vinttikammariin, kun siellä on viileämpi. (Eli siis meiän makkariin).
Tässä kuva toisesta kukkapöydästä peilin kautta otettuna.Ulkona oli kanerva kivasti kuorruttunut lumella ja pakkasella.


Ja tästä näkymästä alkaa jo kevään odotus :) Eli turkoosia ainakin haluan kevääksi sisustukseen. Tämä saa olla mun piristys näkymä että eletään toivossa kohti kevättä!

Näkemiin :)

17 kommenttia:

 1. Ihana piristysväri. Iloista kevään odottelua sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Rasmus osaa ottaa elämän rennosti! Kissat taitaa sen taidon. Osaisipa aina itsekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano, itse on välillä koko kroppa jännittyneenä :(

   Poista
 3. Pirteitä piristysvärejä Sinulla! Voi pientä Rasmusta, eihän kukaan viitsi ulos pakkasella mennä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin piristävältä tuntuu tuo turkoosi ja kun on ollut pitkään taukoa sinisessä sisustuksessa, niin tavallinenkin sininen on alkanut taas kiinnostaa..

   Poista
 4. Kyllä nyt alkaa jo tontut ja muut joulukoristeet kyllästyttämään. Ei vaan tarkene mennä ulkokomeroon pahvilaatikoita etsimään kun meillä paukkaa -27. Kissatkaan ei käy kuin ovelta kurkkaamassa ulos ja sitten suoraan hiekkalaatikolle.
  Sehän oli kiva kun jakoivat ilmasiin joulukukat pois. Meidän kaupassa oli vaan laskettu hintaa -30%, enkä arvannut ostaa, kun olisi kumminkin paleltuneet kuoliaaksi kotimatkalla. Turhan pirteät pyöräilykelit =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eituolla kyllä huvittaisi pyörällä mennä :)

   Poista
 5. No, voi kisua kun osaa ottaa rennosti oikein "tyynyn" kanssa:) Täälläkin tosi kylmä; on ollut pakkasta n. -27:( Eipä tuonne ulos kyllä huvikseen nyt mene.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli tuo pyyhe tullut pesusta ja kun tytöntyttöä varten olin tuonut vintistä leluja, niin ne oli tuon liinavaatekaapin oven edessä, enkä saanut sitä aukaistua vaan laitoin pyyhkeen kaapin päälle....siitä Rasmus keksi hyvän tyynyn :)

   Poista
 6. No, voi kisua kun osaa ottaa rennosti oikein "tyynyn" kanssa:) Täälläkin tosi kylmä; on ollut pakkasta n. -27:( Eipä tuonne ulos kyllä huvikseen nyt mene.

  VastaaPoista
 7. Ihana Rasmus, tyynykin löytänyt 8) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on näköjään kissastakin kiva olla tyyny :)

   Poista
 8. Ihana Rasmus, nyt on kyllä kevät vielä kaukana kun vasta talvikin alkoi meillä on nyt paukku pakkanen -30.
  Puuta kuluu kun lämmittää mutta säästyy kallis öljy.
  Kevättä minäkin odotan mutta on se hidasta vielä sen alku, nyt alkaa kai helpottaa kun alan voida kävellä ilman keppejä hiukan. Sä osaat tuon sisustamisen Sesse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun alat toipua! Sama täällä, että puuta poltetaan ja öljy pidetään pienellä :)

   Poista
 9. Hei!!
  laitoin sinulle sähköpostia:)

  t.tessu

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)