Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 21. tammikuuta 2016

Kukkasista suklaan kautta vessan mattoonEilen illalla reilusti viiden jälkeen odottelin ystävää pihatiellä, ja otin ylläolevan kuvan. Silloin oli jo kovasti hämärää, vaikka lumi, kuu ja pihavalo valaisivatkin. Mutta yhtenä päivänä huomasimme miehen kanssa, että vähän vaille viisi oli jo melko valoisaa...kevättä kohti!
Eilen oli taas pitkästä aikaa (joulun jälkeen)lauluharkat, jonne siis menin ystävän kyydissä. Olikin ihan mukava tavata taas naisia laulelun merkeissä :)
Ja varsinkin kun eilen oli sellainen päivä, että tunsin itseni ihan turhaksi ihmiseksi, kun en ole töissä...aika harvoin niitä päiviä nykyisin tulee, mutta näköjään joskus sentään. Niin oli kiva sitten naisten seurassa piristyä. :)
Olen hankalien työmatkojen ja kulkemiseni sekä myös stressaamiseni vuoksi pienentänyt "piiriäni" eli aluetta, millä teen sijaisuuksia, ja se onkin stressiin helpottanut, mutta tietysti sitten tulee vähemmän työtarjouksia.

Tänään kävimme eräällä tutulla, kun hänellä oli ilmoitus roskalava-ryhmässä annettavista kukista, ja se oli ihan tuossa viiden kilometrin päässä,niin ajelimme sinne. Minun piti ottaa yksi Anopinkieli sieltä, mutta loppujen lopuksi hän työnsikin mukaani kolme isoa Anopinkieltä ja yhden Saint Paulian...
Yritän nyt jollekin tarjota ainakin yhden näistä isoista kukista....hei!...juuri tuli tytöltä viesti, että hän voi ottaa ne kaks kukkaa...niin mulle jää se yks mikä pitikin. Tässä kaksi niistä.

Risuenkelin suklaat tuli syötyä....

....mutta näiden loputtua sain suklaalevyn toisesta isosta (ja huonokuntoisesta) nukketalosta, jonka lahjoitin Roskalava-ryhmässä pois :) Kun hakija halusi antaa suklaalevyn, ei siis laihtumaan pääse :)
Tiistaina, kun kävimme kaupungissa, poikkesin samassa kirppiksellä...suosikki kirppikselläni...ajattelin tsekata onko siellä tyhjiä paikkoja, jos ottaisi kirppispöydän. Kummallinen (siis minulle kirppisten rakastajalle kummallinen) olo tuli, tuntui että siellä oli niin hirveesti tavaraa ja kauhea sekamelska...kyllä kuitenkin kiersin sen läpi, mutta mitään en ostanut, vaan mielellään läksin jo aikaisemmin pois sieltä. Enkä sitten loppujen varannut sitä pöytääkään ainakaan vielä.
Huomenna on sitten vuoro olla taas pyhäkoulutäti illalla. Mulla on askartelun veto ja toinen pyhäkoulu-täti pitää opetus-osuuden. Tänään kävin hammaslääkärissä. Olen jonossa hammaskirurgille, kun leukaniveleni on kulunut, siitä se vasemmanpuoleinen kipu leukanivelessä ja päässäkin ilmeisesti johtuu. Kävin aikaisemmin röntgenissä, missä se todettiin ja hammaslääkäri oli laittanut lähetteen heti hammaskirurgille tutkimuksiin, mutta ei sieltä ole vielä aikaa tullut. Se on sitten Helsingissä. No kaikki aikanaan.Hyvää loppuviikkoa!Ai niin, laitan tähän vielä kuvan eräästä kierrätysprojektistani. Eli rikkoutuneesta ohuesta sadeviitasta on tulossa erittäin pirtsakan värinen wc:n matto :)
10 kommenttia:

 1. Joskus se on hyvä tai suorastaan pakollista ajatella itseään noissa työjutuissa! Päivät kyllä pitenee. Sitä odotan, että pääsi lähtemään jo auringon noustessa töihin. Siihen on aikaa kun lähden klo 7.30 ja taitaa se täällä Hämeenlinnassa nousta joskus vähän yhdeksän jälkeen. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein kunnon pakkasella alkoi tämä aamu, reilu 31 mittarissa, kylmin yö tähän mennessä! Mies sai tehdä kovasti töitä ja pyytää apua, ennen kuin sai auton käyntiin...

   Poista
 2. Ihana tuo matto! Itsellä on pyörinyt mielessä myös nuo mattojen liukuesteet ja trikookude, kun vessaan kaipaisin uutta mattoa. :)
  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen myös tehnyt trikookuteesta samanlaista. Aikoinaan olin töissä paikassa, josta sai ohutta värillistä muovia, niin silloin tein edellisen muovisen "nukkamaton" vessaan...se matto on ollut jo vuosia muisto vain :)

   Poista
 3. Heips pitkästä aikaa! Kiva idea tuo matto. =)
  Mutta harmi siun pää- ja hammaskipuilusi. =( Toivottavasti saat nukutuksi?

  VastaaPoista
 4. Onneksi saan yleensä aika hyvin nukutuksi, mutta joskus joutuu ottamaan särkylääkettä..

  VastaaPoista
 5. Tuo mattoprojekti näyttää kiinnostavalta. Jaksaisitko jotain ohjeentapaista laittaa, että kuinka työ alkaa? Toivon, että pian saisit apua siihen vaivaasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo matto on siis tehty ihan suurempiruutuiseen liukuesteverkkoon, eli leikattu muovista suikaleita, pätkitty ne saman pituisiksi ja solmittu ryijy-tekniikalla verkkoon. Niin yksinkertaista :)

   Poista
 6. Ihana matto! Sopisi hyvin minunkin pinkkiin kylppäriin :) Mulla on myös joskus tullut sama fiilis kirpparilla (vaikka tykkään niistä paljon) että ei vaan kestä sitä tavaranpaljoutta tms. Ehkä silloin on oma mieli levoton jostain syystä ja silloin on parempi lähteä kotiin :)

  VastaaPoista
 7. Näköjään voi sellainenkin olo tulla.... :) Varmaan siihen vaikutti se kirpparin sotkuisuuskin...

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)