Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Kahvihuoneessa


Tänään mies sanoi mulle: Mennäänkö Kasvihuoneeseen kahville? (Tarkoitti siis Kasvihuoneilmiötä...) Minä siihen lyhensin että : Kahvihuoneeseenko? Ja niin mentiin :) Juotiin kahvit ja syötiin Kasvihuoneilmiön maanmainio iso munkkirinkeli puoliksi. Otin samalla muutaman kuvan blogin kuvitukseksi. Viidakkomaista tunnelmaa.

Piti ottaa enemmänkin kuvia, mutta kun mies oli jo lähdössä, niin siihen se jäi.Ja taas oltiin tietysti käyty Hannua ja Kerttua katsomassa, pulleroiset!

Olivat pureskelleet tyynynsä rikki, ja joulukuusi heillä näkyi vielä olevan.
Eilen täällä satoi lunta, eikä ollut mikään paras mahdollinen keli, kun aamupäivällä kävimme kaupungissa ja illalla miehellä oli vielä musiikkiharkat, jossa käytiin naapuri-paikkakunnalla. Ne olivat tuttujen luona, niin minäkin olin siellä mukana.
"Kahvihuoneen" ilmoitustaululta luin kolme katoamisilmoitusta. Kaksi koiraa ja yksi kissa oli kadonnut lähiaikoina lähiseudulta :( Toivottavasti löytävät kotiin, ja miten ne ovat pärjänneetkään ulkona, kun on niin kylmät säätkin olleet tässä välillä. Kaikki ne olivat kuitenkin kadonneet ennen viime aikojen pakkasia...Voi voi!
Meidän jokikin on melkein kokonaan jäätynyt, meidän kohdalla on niin kova virtaus, että siinä on kyllä pari "avantoa".Elmo menossa.

Eipä tässä ihmeempiä, lunta sataa taas, vaan ei niin kovin kuin eilen.

20 kommenttia:

 1. Tuo Kasvihuoneilmiö on kiinnostava paikka, ehkä pääsen sinne joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kannattaa käydä, jos on mahdollisuus! Itsellekin se oli elämys ensimmäisellä kerralla vuosia sitten. Eipä silloin olisi arvannut, että vielä tullaan asumaan ihan lähellä.

   Poista
 2. Vaikuttaa kiinnostavalta paikalta tuo:) Tännekin on nyt ehtinyt lumimyräkkä. Kun pakkaset vähän lauhtui, niin sitten alkoi lumentulo ja on kylmä edelleen kovan tuulen vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos milloin käytte varsinais-suomessa päin, niin on matkan varrella :)

   Poista
 3. Kasvihuoneilmiö on hauska paikka. Tykkään niistä munkkirinkilöistä ja yleensä ostan pari vielä kotiinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne munkkirinkilät on tosiaan hyviä ja vastapaistettuja :)

   Poista
 4. Mä haaveilen, että pääsisin käymään tuolla "kasvihuoneessa", aina kun ollaan ohi ajettu niin on Isännällä mukamas ollut niin hoppu, ettei ole voinut pysähtyä. Olen tainnut siellä kerran käydä, ja mun aika meni vain ihailuun..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noilla miehillä tuntuu aina olevan kiire :)

   Poista
 5. Saman näköistä siellä on kuin muutama vuosi sitten. Ohi kulkiessamme Turkuun päin siellä poikkesimme. Ihastun suuresti tuohon runsauteen ja eksoottisuuteenkin. Virkistävä poikkeus! Kahvipaikan tulee mielestäni olla viihtyisä ja miel. persoonallisen kaunis. Ei mikään kolkko nurkkaus vaan että huomaisi miten on nähty vaivaa sisustukseen.
  Kiva että kirjoitit ja kuvasit tästä!

  VastaaPoista
 6. Ihana paikka, missä tuo sijaitsee,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhan ykköstien varressa Nummella, Lohjan ja Salon rajalla.

   Poista
 7. Olispa tuommoinen apinapatsas hauska istua kököttämään omallekin rappuselle, olis siinä ohikulkijoilla ihmettelemistä =) Taitaa olla tämä paikka niin kaukana , etten voi edes haaveilla sinne koskaan pääseväni.

  VastaaPoista
 8. Vastaukset
  1. :), onhan siellä paljon kaikkea tutkittavaa !

   Poista
 9. Tosi viihtyisä kahvila:)

  yllärin seurantanumero,sähköpostissa:))

  risuenkeli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa Kasvihuoneilmiössä on kahvila/ruokala sekä valtavan iso myymälä kaikenlaista, uutta tavaraa ja vanhaa antiikkia laidasta laitaan. Ja kaneilla oma "kanikonttori" :) Kiitos :)

   Poista
 10. Meinasin minäkin kysyä että missä se sijaitsee mutta vastaus tulikin tuolla ylempänä.Kiitos, on mukava "kerätä" ihania kahviloita jos sattuu niissä päin ajelemaan :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)