Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 2. marraskuuta 2015

Vessa-asioita :)Muistattehan kellarikerroksen vessan, jonka olin sisustanut enemmän romanttisesti, sieltä on joskus ollut kuvia blogissakin. Toisaalta sen sisustus "menee hukkaan", kun siellä käy enimmäkseen isäntä ... ja joskus kyllä vieraat. Ja silloinkin on vaarana se, että siellä on lavuaari ihan "musta", kun mies on siellä pessyt töissä likaantuneita käsiään....ei välttämättä muista pestä lavuaaria sen jälkeen. Itse tulee harvemmin käytyä siellä kylmässä vessassa. No asia liittyy tähän postaukseen sen verran, että hain sieltä ala-vessasta ne ankkataulut ja laitoin ne meiän pikkuriikkiseen normi-vessaan.
Samalla laitoin sinne vielä kolmannenkin pikkutaulun, joka hivenen liittyy aiheeseen myös.(Nuo tauluthan on kortteja ja kehykset kirppiksiltä).


Entisen tuolla seinällä olleen 60-luvun deodorantti mainoksen laitoin toiselle seinälle peilin alapuolelle.


Samalla otin nyt siitä pikkuvessastakin kuvia, niitä ei ole paljon ollutkaan,koska wc on tosi pieni ja sitä on hankala kuvata pienuutensa takia.


Tällasta tällä kertaa :)


ps. Vessankin sisustus on pääasiassa kirppiksiltä, kuten meillä lähes kaikki.

3 kommenttia:

  1. Tuon taulun tein joskus itse, valokuva kehyksen taustavanerista ja kuvasta, jonka leikkasin 60-luvun Me naisista (lehti taas oli tullut meille meiän entisen mökin mukana :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja nuo taulut vessan seinällä ja mainos on todella hauska. meillä on niin tylsät vessat kun niiden seiniin ei voi mitään naulata eikä porailla, kun putkia menee ristiin rastiin seinien takana..

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)