Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 2. marraskuuta 2015

Kuistilta
Vessa postauksen lisäksi aion nyt tehdä toisenkin postauksen saman tien. Tänään nimittäin innostuin vähän uudistamaan kuistia kesän jäljiltä ja samalla vein sieltä ylimääräistä tavaraa vinttiin.
Pitsiverhot saivat kyytiä toiselta ikkuna-seinältä, ja tilalle tuli ohuet kangasverhot sivuverhoiksi ja keskelle anopin aikoinaan virkkaama pitsikappa.
Kynttilöitä pistin kuistilla olleisiin lyhtyihin palamaan ja otin kuvat niin, että eteisen puolella oli valot ja kuistilla vain kynttilät.

Kuvista tuli varsin hämyisiä... mutta valojen kanssa kuvattuna kynttilät eivät olisi näkyneet juuri lainkaan. ( Ja jotain ihme heijastuksia tuli tähän ekaan kuvaan :()


Katsotaan mitä tästä tulee..

Tähän asiaan liittymättä vielä pari kuvaa. Ensiksi kuva kranssista jonka näpräsin eilen illalla. Materiaalina Ryntty-Liisalta saamani suloinen kisu, vanha ruskea pajukranssi, kierrätysmateriaaleista tehtyjä kukkia/hiutaleita ja kierrätettyä joulunauhaa.

Toisessa kuvassa viikonlopun asuni. Kirpparilta ostetut maxi-hame ja neulepusero. Molemmat jo aiemmin ostettuja.4 kommenttia:

 1. Tunnelmaisia kuvia <3 Kuka keksikään kynttilän niin kiitokset hänelle :)

  VastaaPoista
 2. Kuistisi on tosi tunnelmallinen, nyt alkaakin olla kynttilöiden ja lyhtyjen aika.
  Tyylikäs asukokonaisuus siulla.

  VastaaPoista
 3. Kuistilla on kyllä kiva tunnelma. Maksihame sen olla pitää:)

  VastaaPoista
 4. Kodikas, lämmin tunnelma teidän kuistilla..mukavaa aikaa sinne<3

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)