Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 26. lokakuuta 2015

Vastaus haasteeseenAnjan blogista: "Tupa, liima ja ompelukone" pukkasi mulle haastetta. Mä olen niin huono vastaamaan haasteisiin, niin en linkitä mitään enkä haasta ketään , mutta vastaan kuitenkin Anjan kysymyksiin. Kysymyksiä on siis 11. (Kysymyksetkin saattaa olla vähän lyhennettyjä, kun tätä työpäivän jälkeen kirjoittelen).
1. Mikä sinulle on tärkein asia elämässä?


- Tärkein, hmmm....jos on pakko valita vain yksi, niin se on usko Jeeukseen, koska se on ikuisuuskysymys. Jos saa sanoa muutaman, niin uskon lisäksi tärkeitä ovat läheiset ihmiset, terveys, mielenrauha, kierrättäminen...2. Onko teillä kotieläimiä ja jos on, niin mitä?


- Kyllä on: kaksi kissaa ja koira.


3. Mikä on sinun paras herkkusi?


- Tarkottaakohan tämä, että mikä on lempiruokani tms. vai mikä on minun tekemä paras herkku...tosin se on melkein se ja sama, kun enimmäkseen omaa tekemää ruokaa syön :) No mutta, mulla on paljon lempiruokia ja niiden lisäksi herkkuja, kuten jäätelö, suklaa, suolapähkinät...4. Mistä yleensä haet ideoita esim. askarteleluun, ompeluun, tuunauksiin ja kaikkeen käsillä tekemiseen?


- Eri paikoista, netistä esim. Kierrätysideoita-ryhmästä (Fase Bookissa), blogeista, kirjaston kirjoista, lehdistä...5. Oletko jauhopeukalo, ostatko kaiken valmiina vai teetkö itse?


- Sekä että. En koe varsinaisesti olevani jauhopeukalo, mutta kotiin tulee joskus leivottua kakkuja ja piirakoita...pullan ostan, samoin leivän ja keksit.


6. Otatko kahvin kanssa mieluummin suolaista vai makeaa?


- Se riippuu siitä, sattuuko olemaan nälkä :) , silloin suolaista. Jos kupu on ravittu, niin sitten makeaa.7. Mikä väri on sinun joulusi tänä vuonna?


- Viime vuonna ja edellisenä oli puna-valkoinen. Tätä joulua en ole vielä paljon päästänyt ajatuksiinkaan.
8. Milloin alat suunnitella joulua ja vietätkö sen yksin, kaksin vai isommalla joukolla?


- Tuossa joskus marraskuussa pikku hiljaa...ja itse joulu menee sekä kaksin miehen kanssa, että aattona varsinkin vähän isommalla porukalla.9. Mitä joulun perinteitä sinulla on, pidätkö niitä tärkeinä ja mitä ilman ei joulu tule?


- Nämä yleisimmät: perhe koolla, kinkku, kuusi (muovinen käy ihan hyvin :), jokunen lahja, kinkkua ja muuta jouluruokaa, vähän suklaata, pähkinöit yms.
Jouluillan tai yön kirkko/messu. Kyllä joulu varmaan tulisi vaikka monikin näistä asioista puuttuisi, mutta kiva on jouluna pitää kiinni perinteistä.
10. Mistä asioista innostut oikein kunnolla?


- Kaikenlaisista kierrättämiseen ja tuunaukseen liittyvistä asioista ja ideoista.
11. Mistä vuodenajasta innostut eri lailla kuin muista, miksi?


- Keväästä! Se vaan on mun vuodenaika <3 Kun kaikki alkaa viherioidä ja ikäänkuin luonto alkaa elää, aurinko lämmittää ja linnut visertelevät sydämensä kyllyydestä....itsekin haluaisin laulaa lailla lintujen :)


Kiitos Anjalle haasteesta ja anteeksi, että lyhentelin kysymyksiä jonkun verran, asiayhteys ei luullakseni kuitenkaan siitä kärsinyt.


Hyvää alkanutta viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Oli mukava lukea nämä. Itsekin sain samantapaisen haasteen tässä taannoin Kotipoluilta-blogista:) Muuten täytyypä kertoa nyt sulle; nuoriso opasti mua musiikkiasioissa ja sain kuunnella sun suosittelemat kappaleet. Samalla mulle neuvottiin Spotify, johon voi kirjautua ja saa kuunnella musiikkia ilmaiseksi. Vielä en ole saanut aikaiseksi ottaa toimeksi sitä asiaa. Mutta sitten tämä: Eilen kun tulimme kaupasta alkoi kuulua radiosta, nyt tutunkuuloinen, kappale ja se oli se Sodan jälkeen! Se on kyllä minun uusi suosikkini! Sitä on oikeastaan vaikea kuunnella ja pitää silmät kuivina...

    VastaaPoista
  2. Kivat vastaukset, niitä oli mukava lukea. Samoin kuvat on ihanat <3 Mukavaa viikkoa !

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)