Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 22. lokakuuta 2015

Sarjassamme omituiset kokeilutMulla on ollut saatua ohutta matonkudetta, josta olen jo pari pikkumattoa tehnyt, toisen valkoisen kuteen kanssa ja toisen pelkästä sinisestä paksuilla, pitkillä puikoilla kutoen vessaan.
Mutta kudetta vaan on riittänyt, niinpä tämmöinen kokeilu. Eli pitkillä puikoilla kudoin kaksi samankokoista kappaletta ja kokosin niistä laukun. Pitkä kantohihna kudottu myös, yksi sininen nappi lenkkeineen laukun suulle ja koristeeksi joskus aikoinaan puuvillalangasta virkattuja kukkia kera sinisen napin.

Toinen aikaisempi kokeilu on tämä. 80-luvun sänkypeiton kuvioista tehty pussukka. Sisäpuolella vuori tikatusta päiväpeiton palasta. Tuo eläin sänkypeitto kun oli sellaista normi ohutta kangasta. Se on vanhimman poikani lapsuudesta, (toisen tikkisänkypeiton palat olivat saatuja.) Toisella puolella pussukkaa on kissa ja toisella puolella pandakarhu.

Kirkasvalolamppu otettu käyttöön tänään, kun oli niin harmaa aamu. Vettä sataa tihuuttaa edelleen. Illalla Kylätalolle mennään.
Hipsun kanssa tietokoneella on oltu :)

Ensi viikolla onkin vaihteeksi taas töitä tiedossa.Mukavaa päivää, sateesta huolimatta.

5 kommenttia:

 1. Ihana tuo sininen laukku! Kirkasvalolamppu olis kyllä meilläkin hyvä.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Hipsu on mahdottoman söpö!
  Ihana pieni sininen laukku.

  VastaaPoista
 4. Hipsu hallitsee hyvin tietokoneen käytön.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)