Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 29. lokakuuta 2015

Pistetään, pistetään banaania poskeen...

...laulettiin joskus radiossakin :)
Saatiin ystäviltä "vähän" banaaneja.


Neljä päivää olen ollut töissä tällä viikolla ja vielä huominen. Sit on tää keikka "pulkassa". Tosin aamulla menen lääkäriin ja siksi vasta puoli 11:ksi töihin.
Tänään vasta tajusin, että lauantaina on pyhä. Elikkä huomenna täytyy käydä kaupassa ja siivoamatta taitaa jäädä, kun en töiden jälkeen jaksa siivota...ja huomen illalla mennäänkin srk:n.
Tässä vielä kuvituksena vitosella kirppikseltä aiemmin ostamani talo, sisustettuna.

Näihin näkymiin! Terveisin Sesse

3 kommenttia:

 1. Paljon on banaaneja teillä :) Minullakin on alullaan nukkekotiprojekti, ostin kirppikseltä samanlaisen nukkekodin viime syksynä ja tällä viikolla löysin pikku perheen sitä asumaan. Nyt ei kun sisustamaan! Hyvät pyhät!

  VastaaPoista
 2. Aamulla pikaiseen näin silmäyksen sun kirjoituksesta ja siitä huomasin, ettei huomenna ole kauppaan menemistä. Hyvä kun huomasin, sillä oli ajatus että lasten kanssa huomenna kaupoilla käytäisiin, mutta nyt tehtiinkin reissu jo tänään. Meillä on muuten samanmallinen nukketalo:) Ostin sen joskus kirppikseltä. Se on meidän huusholliin vähän turhan suuri, joten sitä sitten aina laahataan välillä varastoon kun hermostun siihen. No tässä muutama päivä sitten tytöt vei sen varastoon taas, ja toivat sitten pulpetin koululeikkejään varten. Eli tavaran määrä taitaa olla vakio...

  VastaaPoista
 3. No jopa on banaaneja kerrakseen! Meilläkin on tuollainen Lundbyn nukkekoti, sisustusta sille valmistelen...no monta muutakin projektia on valmisteilla...

  Mukavaa viikonloppua ja levollista pyhäonpäiväiltaa!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)