Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 22. syyskuuta 2015

Linkitys- siitä puhe mistä puuteOlen tässä harjoitellut linkittämään, muistaakseni joskus aiemmin yhden kerran onnistuin linkittämään...mutta sen jälkeen en enää taas...
Taas kerran yritän :)
Eli yritän laittaa linkin ensimmäiseen postaukseeni linkin tähän
Nyt vain katsotaan tapahtuiko mitään... ohjeet tähän kokeiluun on osaksi Metsäntytöltä ja osaksi netistä tulostamastani ohjeesta :)

7 kommenttia:

 1. No ei! Verkkosivu ei ole käytettävissä, kone sanoo...ja PYH sanon minä :) (Niinkuin nuorimmaiseni usein sanoi, kun häntä ei kiinnostanut :D)

  VastaaPoista
 2. Voisiko joku näyttää sinulle ihan konkreettisesti, miten linkittäminen tapahtuu?
  Yritän neuvoa: maalaa joku sana, johon likin haluat yhdistää (tässä tapauksessa esim. tuohon sanaan TÄHÄN). Työtä voi helpottaa, kun avaat toiseen välilehteen sen sivun, jonka haluat linkittää. Kopioi se haluamasi sivun osoite ja palaa sivulle, jonne linkitystä olet tekemässä. Klikkaa bloggerin yläosassa olevasta työkaluvalikosta sanaa Linkki, jolloin avautuu ruutu. Lisää siinä olevaan verkko-osoite-kohtaan copy-pastella se linkkiosoite, jonka kävit kopioimassa haluamaltasi sivulta ja paina ok. Sivun esikatselussa pitäisi päästä kokeilemaan, toimiiko linkki.
  Josko tästä olisi sinulle apua. Kokeile. ja kysy lisää.

  VastaaPoista
 3. Varmaan kaikkein kätevintä tosiaan olisikin juuri tuo, että joku ihan sen näyttäisi kuinka se menee. Siinähän voisi vaikka paperille muistiin laittaa ne ohjeet sitten.

  VastaaPoista
 4. Between sen kertoikin..toivottavasti onnistut..

  VastaaPoista
 5. Se sanoo siksi, että verkkosivu ei ole käytettävissä, koska osoite on väärin. En ole varma miten se sinulla pitäisi lukea, mutta minun mielestäni, siinä pitäisi lukea vain ensin se oman blogin verkkosivuosoite. Kun klikkaat jotain postaamaasi juttua, tuohon ylös www. sivukohtaan tulee se koko osoite, sen maalaat hiiren jaap kumpikohan nappi siinä piti olla pohjassa, no sen maalaat ja sitten kopiot ja sitten juurikin se linkki-kohta ja siihen sitten liitetään se minkä kopioit. Jotenkin näin ja nyt sinun pää on vielä enemmän pyörällä.. :) Pahoittelut. Mutta tuossa osotteessa on minun mielestä outoja turhia kirjaimia, edessä ja lopussa, kun klikkasin laittamaasi linkkiä.

  VastaaPoista
 6. Eipä onnistunut...lisää vaan harjoitusta. Kyllä se siitä..:)

  VastaaPoista
 7. Joo harjoittele vaan lisää, between neuvoikin. Kato ettei siihen linkitys laatikon alkuu jää mitään muita kirjaimia kuin mitä linkitettävässä sivussa on. Mulla meinas alussa jäädä...

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)