Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 26. syyskuuta 2015

Kauheassa puutteessa......olin muutaman päivän, kun, kiitos oman mokani, läppäri sekosi totaalisesti ja oli poissa pelistä. Netti ei toiminut eikä juuri mikään muukaan. Onneksi sain erään korjaajan katsomaan sitä ja hän sai tähän netin toimimaan. Ja kun netti toimi sain jotain muutakin ladattua. Eilen illalla pelasin tällä pasianssin tapaista peliä, kun juuri mikään ei toiminut, niin löysinpäs pelin, jota en ollut aikaisemmin edes huomannut (enkä itse asiassa ole tällä aiemmin mitään muutakaan pelannut). Kyllähän sitä tietysti sai jonkun verran maksaa, ett kone tuli kuntoon, mutta ei onneksi niin paljoa, että olisi konkurssiin mennyt :) ja saipahan kaupan päällisiksi rapsutella hänen ihanan kilttiä koiraa! Aamulla vietiin kone sinne ja päivällä hän toi sen mukanaan keskustaan jossa olin.

Ei ole tänä viikonloppuna tullut edes siivottua, kun torstaina olin töissä ja kylätalolla, eilen kaupungissa ja tänäänkin piti sinne koneen takia mennä.
Nyt olis mahdollisuus siivota vaan eipä huvita, kun väsyttää vaan. Mies lähti Sittenkin toivoa-tilaisuuteen, joka on siis TV 7 eli kristillisen TV-kanavan järjestämä. Minä lupasin lämmittää saunan illaksi.
Eilenkin väsytti niin, että pitkästä aikaa jätin menemättä oman srk:n tilaisuuteen. Joko se syys-väsymys on iskenyt... Pelargoniat tosin vielä kukkivat kuistilla :)


Salossa käytiin yhtenä päivänä, kun käytiin siellä katsastuksessa, kun siellä on halvempaa. Tosin auto ei mennyt läpi, kun siinä palaa joku sähkövian valo, se jäi siitä kiinni. Ens viikolla viedään se sellaselle autosähkö-miehelle.
Mutta saatiimpa samalla käydä Aarresaari-kirppiksellä. Jotain mä sieltä ostinkin, hmmm... pienen vanhan pullon 0,60 e, 80-lukusen kirjan, jonka päähenkilö on kissa 1 e ja uuden veroisen tunikan 3 e. Joka kyllä näyttää paremmalta luonnossa kuin tässä hengarilla.

Loppuun vielä kuva Hipsusta metsälenkiltä, jossa kävimme yhtenä päivänä Elmon ja Hipsun kanssa pitkästä aikaa.Hipsun huilitauko :)Mukavaa lauantaita!Ps. Laitanpa tähän vielä loppukevennyksen. Nimittäin torstaina kun olin yhdessä piväkodissa, niin yks 4-5 vuotias tyttö sanoi mulle, että hänestä tulee isona balettitanssija. Johon minä totesin, että minäkin sanoin lapsena, että minusta tulee isona balettitanssija. (Ja tämä on aivan totta, kirj.huomautus). Mutta ei tullut, totesin. Johon tyttö myötätuntoisesti: Niin,susta tuli vaan Seija.


12 kommenttia:

 1. Pelargoniasi voivat hyvin. Kyllä se netin rikkiolo vaikuttaa. Oletko ajatellut että lisätienestiä voisi hakea henkilökohtaisena avustajana? Mennä siis vaikka johonkin avustusfirmaan töihin tai jotain sellaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä teen päiväkoti sijaisuuksia, en kyllä muuta keikkaa halua, kun yleensäkin tuo keikkatyö on stressaavaa, kun aina on eri paikkoja... Joo, pelargoniat eivät ole syksyn tulosta hätkähtäneet vielä, mutta täytyy ne kohta varmaan siirtää kuistilta sisätiloihin.

   Poista
 2. Lapset on niin ihania! Ne hoksii kyllä aina parhaiten.

  VastaaPoista
 3. Kyllä sitä onkin ihan "kädetön olo" jos tietokone ei toimi. Onneksi sait kuntoon.
  Lasten suusta se totuus kuuluu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kyllä tuo tietska on melkein välttämätönkin nykyaikana, jo laskujen maksun ym. kannalta. Ja kyllä sitä heti kaipaa, jos se ei toimi tai muuten ole saatavissa :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kauniisti ne vielä kuistilla kukkivat, vaan on kohta siirrettävä sisätiloihin, kun yöt kylmenee...

   Poista
 5. Olenpa muuten huomannut kanssa, että kun on nyt pimeä aikaisemmin, niin kyllä tulee väsymyskin aiemmin:( Voisin kuvitella, että tuo tunika on päällä kivannäköinen:) Ja tuo lapsen lausahdus sai minut hymyilemään. Niinpä meistä tuli vain ... ja oma nimi perään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ostin kauppareissulla vitamiini-poretabletteja väsymystä vastaan, mutta kyllä pitää D-vitamiinia hakea kohta apteekistakin :)

   Poista
 6. Joskus tosiaan niin väsyttää, ettei millään jaksa alkaa siivoamaan ja kun alkaa niin loppua ei meinaa millään tulla! Onneksi villakoirat eivät seuraa perässä :D Hyvä kun sait koneesi kuntoon, vähän on kädetön olo jos kone ei toimi, vaikka ei sitä juuri käyttäisikään. Ihana Hipsu!

  Lasten suusta kuulee useimmiten totuuden!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän sitä sanotaan, että lasten (ja humalaisten) suusta kuulee totuuden :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)