Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 13. elokuuta 2015

Vähiin käy...

...laiskottelupäivät meinaan. Ens viikolla työt odottaa.
Tänä aamuna oli ilmassa jo ripaus syksyn viileyttä, huomasi heti aamulla, että sää oli muuttunut. Onneksi päivällä oli kuitenkin vielä lämmintä, että jos kasvimaan annitkin kerkiäsivät vielä kasvaa...liekö turha toivo, kun osa on vasta kukkimis-vaiheessa.:( Nämä ovat kuitenkin muita kukkia pihatien reunasta.
Kuistilla olleessa tomaatissa ei ole edes kukkia vielä, vaikka kuisti on sentään lämmin paikka jos vaan aurinko paistaa. Ulkona, osaksi lasien takana, olleissa tomaateissa on kuitenkin kukkia. Herneissä ja kesäkurpitsoissa on osaksi pienet alut. Kuvia ei kuitenkaan niistä.
Eilen oli pyhäkoulu-palaveri, siitäkin tietää että syksy alkaa. Huomenna pitäs mennä pyhäkoulu-tilaa järjestelemään ennen ilta-tilaisuutta. Tänään olimmekin Kylätalolla pitämässä Ilosanoman iltaa. Ja mulla oli peräti Raamattutunnin pito, kun ei saatu ketään puhujaa sinne.
Pidin sen Roomalaiskirjeestä, siinähän onkin esitetty hyvin Jumalan armo :) Ja meillä oli musiikissa haitarinsoittaja, mieheni ja kitaran lisäksi.

Kaunista tyyntä vettä, kuva otettu eilen, tänäänhän oli jo tuulinen päivä.Eilen käytiin tämän järven rantaan avatussa uudessa kahvilassa.
Nyt on kohta aika lähteä unten maille. Siitä puheen ollen, mitenkähän sitä oppii taas menemään aikaisemmin nukkumaan, kun työt alkaa, hmm...Hyvää yötä, Jeesus myötä <3

10 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia. Olisi nyt vain lämmintä ilmaa. Oletko istuttanut tänä kesänä uusia kasveja. Olen löytänyt alppiruusut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokunen uusi kukka/pensas on tullut istutettua, ilmaislöytöjä kaikki :)
   Vihanneksista uusi kokeilu on kesäkurpitsa . Alppiruusut onkin kauniita!

   Poista
 2. Jaa-a, yksi hyvä puoli lisää nykyiseen olotilaani: ei tarvitse herätä aikaisin! Kiva, kun olet vielä löytänyt kukkia maljakkoon. Itse yritin etsiä luonnonkukkia, kun penkin leimukukkia ja kultapalloja en raaski leikata. Tillin kukinnot, pari heinää ja ylikasvaneen retiisin kukat löytyivät... Syksyä se tekee, ei mahda mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko retiisissä sellaiset valkoiset kukat ja aika pitkäksi kasvanut? Meillä oli kasvimaalla sellainen ja ihmettelin mikä se on :)

   Poista
 3. Nuo luonnon kultapiiskut on tosi kauniita maljakossakin.
  Mukavaa alkavaa syksyä.

  VastaaPoista
 4. Onpa kaunis järvi! Toivottavasti saat satoa, on ainakin aurinkoista luvassa seuraavat kymmenen päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, ettei ihan hukkaan mene työ...nyt taas jännittää tuo sijaisuuksien alkaminen. Olen saanut vatsan ja ihottuman kuntoon, paljolti rukouksenkin avulla kyllä,niin saa nähdä paheneeko ne kun alkaa taas työstressi...

   Poista
 5. Joka paikassa ei enää pyhäkouluja olekaan. Lapset käyneet vähiin. Täytyypä tunnustaa että meidänkin nuoremmat ovat olleet kovin vähän niissä kun niitä oli. Ei tule kovin usein lähdettyä sunnuntaisin tuonne keskustaan. Ja mitä harvemmin käy, sitä vaikeammaksi lähtö käy, eli on aika sähellystä sitten kun itsensä liikkeelle saa. Multa ei onnistuisi minkäänlainen raamattutunnin pito:)

  VastaaPoista
 6. Joka paikassa ei enää pyhäkouluja olekaan. Lapset käyneet vähiin. Täytyypä tunnustaa että meidänkin nuoremmat ovat olleet kovin vähän niissä kun niitä oli. Ei tule kovin usein lähdettyä sunnuntaisin tuonne keskustaan. Ja mitä harvemmin käy, sitä vaikeammaksi lähtö käy, eli on aika sähellystä sitten kun itsensä liikkeelle saa. Multa ei onnistuisi minkäänlainen raamattutunnin pito:)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)